Gårdagens!










1a advent- mysmånad inledd!

Jag är väldigt glad och tillfreds idag. Hade en trevlig kväll med jobbet igår, vi hade en bra konferens och sen åt vi en okej middag :P Umgänget var det iaf inget fel på och det är huvudsaken =) Efter konferens och middag skulle vi bege oss upp till Mobergs, Norrtäljes enda nattklubb som för övrigt suger, men vad gör man inte.. Stod i en kö som inte rörde sig på 40 min. Kollegorna droppade av och cheferna tyckte att det här är ju helt jävla sjukt. Så sällskapet drog sig vidare, jag stannade däremot kvar för att försöka komma in och umgås med V och hans vänner. Som tur var så var ju Amanda där, grabbkväll har vi redan konstaterat att man faktiskt klarar sig utan =)

Vaknade 12.50 idag (iofs andra gången) och blev jäkligt chockad. Vi gick somnade väl dock vid 04.30 men ändå! Som vanligt fick jag panik över att halva dagen hade gått och flög upp ur sängen och började städa vår klädmisär som blev igår kväll när ingen av oss kunde bestämma outfit :P Snabbt positionerade jag V nere i källaren för att hämta julmyset, sen pynt, pizza och storhandling!

I morgon ska jag börja jobba kl 08.00- Utbildning i abonnemang med min personal inför julen. Hmm, undra om jag är bra på att lära ut? Dom kanske inte fattar ett jäkla skit av det jag säger, men bara att hålla tummarna på att det kommer att bli en bra försäljning i jul sen! =)

Nu-Dufvenkrooks Xmas Delight med Kakao! JÄTTEgod glögg! Jag har verkligen börjat gilla glögg, eller iaf tanken på att jag vill gilla glögg. Tycker det doftar härligt och nu, NU är det jul! =)
















Julkoll-check!

Åh, jag måste faktiskt säga att den här veckan på jobbet har varit MYSIG, och jobbig!! Det är så fint pyntat i varuhuset och det känns allmänt trevligt och ombonat! Däremot har det varit mycket slit med varor, gavlar, beställningar och bra julklappar! Idag fick vi en HEL del gjort och det känns så skönt. Den här helgen är ju egentligen då som folk börjar köpa julklappar på riktigt och då är det viktigt att det är top notch!
Känns så skönt att gå hem en fredag kväll och veta att man har helgen ledig =)

I morgon blir det lite småshopping, kanske några julklappar och såklart en girland till balkongen. En sån som ser ut som granris med lampor i, det är fint! För övrigt har jag börjat förbereda lite inför julen här hemma, glögg och pepparkakor (som jag för övrigt inte gillar) finns hemma. Lussekatter ska bakas någon gång när jag orkar och julmust finns! Personligen tycker jag att den bästa tiden är NU, och det är faktiskt bara en månad som man har på sig att mysa i julstämning så man ska tillvara på den!

Sist men inte minst har vi ju konferens med jobbet i morgon, efter det blir det middag och trevligt umgänge. Ska bli kul att träffa mina nya kollegor under andra omständigheter. Efter middag blir det till att träffa V och vänner, så får vi se vad kvällen bjuder på. En BRA helg helt enkelt!! =)



Dagens make-up; Chameleon










Provar att blogga från mobilen

Och det verkar ju funka, utan massa jobbiga SMS!!

Vilken dag va!!!

Idag har jag köpt min iphone! Abonnemanget är inte klart men telefonen, den har jag! Åh, vad roligt!!! Dessutom, som grädde på moset så har jag fått mitt certifikat från apple sales training. Ack så fint ;)









Vilken dag va!!!

Idag har jag köpt min iphone! Abonnemanget är inte klart men telefonen, den har jag! Åh, vad roligt!!! Dessutom, som grädde på moset så har jag fått mitt certifikat från apple sales training. Ack så fint ;)









Dagens make-up










Nu- Jobb!

Dagens make-up: Frosty

Ny dag, nya experiment! Min systerdotter har sovit här inatt, dagen har vi hittills ägnat åt film och tvättstuga =)
















Iphone-Frustration

Åh, jag har en vit iphone 3gs på jobbet, den liksom ligger och väntar på mig. Och jag känner mig så hjälplös som inte kan använda den än, därför har jag inte köpt den riktigt än =)
Har nämligen skickat in papper om ett personal-abonnemang från Telia, och papperna har inte kommit ännu! Därför fyller det inte någon funktion att köpa telefonen nu med tanke på att jag sitter med ett 3-abonnemang och telefonen är låst. Men snart, SNART ska jag köpa och använda den! YEY!

Dagens make-up

Idag har jag använt paletten, och det blev grön-guldigt!















Som ett manly-brev på posten!

Idag fick jag den! Paletten som jag beställt! Jag hoppade högt när jag kom hem efter jobbet och såg den låg på köksbordet. Åh, dom är ju perfekta!! Och det är riktigt, riktigt mycket pigment i skuggorna. Jag misstänker att jag kommer att kunna ha en del roligt med den här!





Skuggorna klarade sig bra, alla utom två.. men det är sånt man får stå ut med. Jag ska nog "laga" dom med lite alkohol så blir det bra! =)




Testade en sminkning idag, men bara på kul. Inget man går med till jobbet direkt!









Nya nagellack- opi

Idag började jag jobba kl 06.30, och i morgon gör jag likaså! Dock jobbar jag inte 13h i sträck i morgon, slutar 14! =) Snart är inventeringen klar, och jag kan inte mer än se fram emot det!
Efter en lång dag (som gick väldigt fort) på jobbet så hittade jag ett paket i brevlådan, mina nagellack från OPI som rest ändra från USA hem till mig! Detta gjorde faktiskt min dag lite mer färggrann ;)
2 stora Opi, en julförpackning med 4 röda och ett från Nina pro!

Paradise hotel-jag VISSTE det!

Haha, nu har jag kollat på första avsnittet av PH. Jag skulle inte ha kollat, jag veeet ju hur jävla irriterad jag blir av att kolla på alla patetiska människor. Och den där Jackie (?) är ju totalt slut, okej om man vill få uppmärksamhet i tv och sådär men, alla har ju verkligen inte gränser. Jag kommer säkert att fortsätta kolla på skiten, men det är så jäkla låg nivå på det där programmet.  Kommer väl ihåg på den gamla goda tiden när Olinda, Daphne, Marre och Le-Britt (har bidragit med många internskämt), en typ australiensisk tjej med stora bomber och krusigt hår var med.
Herregud!

Ändrade planer

Hah, det blev inte alls Täby idag.. fick ett samtal från sis som undrade om jag ville följa med till IKEA istället. Och eftersom det var så länge, länge sen som vi umgicks så följde jag såklart med! Trots elaka och bråkiga barn så gick det ju bra till slut ;) Köpte en ny möbel till hallen, så nu har vi lite mer förvaring =)
Med dessa:
Ljuslykta
Och en sminkspegel för en som inte har någon bra belysning i badrummet!!

Freaky sunday!

Jag och V ska bege oss en sväng till Täby C nu. Har inget att göra, så det får funka för dagen! =)
Idag tänker jag inte bjuda på någon dagens make up, för det blev så jädrans fel som det kan bli! Försökte rädda det men det gick åt skogen, fick göra det bästa av situationen. Men men, shit happens!

Photo of the day


What a shopping!!

Idag åkte jag in till stan med två vänner, det var verkligen hur länge som helst som jag bara åkte in en ledig dag och strosade! Hur som helst, jag hittade i princip INGENTING att köpa. Tråkigt! Men dagen i sig har varit jättetrevlig och det är huvudsaken!

Fick med mig lite nya godbitar från make up store däremot, det brukar inte vara några svårigheter!













Absolut ingen perfekt sminkning, ville bara testa färgerna! =)


Blossa årgångsglögg 09

Har umgåtts en sväng med Sara och Veronica idag. Hann med en snabb tur på systembolaget, kom på att jag skulle köpa årgångsglöggen, jag brukar oftast komma på det någon gång i dec och lycka till att få tag på någon då. Men nu fanns det några stycken iaf, så jag köpte två flaskor. Hoppas dom inte är äckliga bara :P Jag föredrar faktiskt vanlig lättglögg framför starkvinsglögg, gillar inte riktigt när det osar alkohol om den.

Är väl inget stort fan av glögg men jag tycker att det är så himla mysigt på julen, bara doften ger hög mysfaktor! Smaken i år är ju clementin och jag tror att det kan vara gott!


ojoj

Jag är så trött idag, har suttit i möte och varit rätt seg. Men NU är jag ledig fredag-söndag!! Attans vad skönt det ska bli, och jag ska njuta av varje sekund!
Idag när jag kom hem så däckade jag på soffan efter maten, det blev suddigt och sen väckte V mig efter en och en halv timme. Jag är fortfarande helt slut, och julen är inte riktigt här än...

Photo of the day

Regndroppar på balkongen




Nytt i sminkväskan

Lite nya investeringar är gjorda, ja.. det är investeringar! Alltid lika kul, MEN jag väntar fortfarande på min 120-färgers palett!



Twinkle eyeshadow och Glitter eyeliner




MICROSHADOW






Och här följer även mitt favoritnagellack från OPI!






Photo of the day


Fotbad

Idag kände jag för lite livskvalitet :P Mina fötter har värkt hela dagen på jobbet, och jag vill inte tänka på att det är en 12h-dag i morgon med! Den värsta "smärtan" är väl ändå när man har jobbat hela dagen och man känner att man har ont i fötterna, så kommer man hem och vilar fötterna en stund. Det är SEN när man ställer sig upp igen som det gör så jäkla ont, som att man skulle gå på glas. Nej, ett skönt fotbad blev det för mig! Nu har värken minskat ordentligt och jag har fått bort det där otrevliga "fnaset" på hälarna.
Jag har alltid haft väldigt fina fötter men efter ett par timmar i butik kan det lätt ändras känns det som ;)

Photo of the day


Inventering

Kom hem från jobbet vid 23, sen snabbt in i duschen för att fräscha till mig lite. Det är ingen höjdare att jobba 09-23, nästan omänskligt faktiskt. Men, det är nödvändigt ont.. jag har väl egentligen tur som kom hem så tidigt som jag faktiskt gjorde.. mobiltillbehör tar ett tag att inventera! Nu ser jag så grymt mycket fram emot fredagen då jag är ledig, helgen också för den delen. Det är mer än väl förtjänt!

Jag är trött nu, ska gå och sova när som helst, kör två tunga dagar till.. sen möte på torsdag!

Photo of the day



Jul hos syrran, förra året. Och med det säger jag god natt =)

Rihanna & Chris Brown

Har precis kollat igenom de två intervjuerna med Rihanna, om misshandeln. Hon är stark som kan sitta och berätta för hela världen om det, och det fick mig att tänka på den skräck och det fysiska och psykiska lidandet som så många kvinnor får uppleva. Vad hon gör helt rätt i är att prata om det här, hon håller huvudet högt och jag tror säkert att hon har fått många kvinnor att bryta med fel killar.

 

 


Stress

Idag känner jag mig uppe i varv och stressad. Jag vet inte varför, jag har legat i soffan hela kvällen.. vissa dagar känns det som att man har en knut i magen och man grubblar och tänker på det mesta. Idag är en sån dag. Jag är inte ledig förrän på fredag, och har redan jobbat i helgen! Men men, det får gå. I morgon är det inventering efter stängning och jag är schemalagd till 22, vi får se när jag kommer hem :S


I brist på annat- bloggdesign

Idag hade jag tid att knåpa lite med designen, är inte helt nöjd men, lite skillnad iaf! =)


blogg.se -jag har löst problemet

Efter mycket om och men så har jag förstått varför blogg fungerar så satans dåligt för mig. Dom stödjer inte världens bästa webbläsare; safari. Med firefox funkar det mycket, mycket bättre. Dock är ju inte firefox lika bra som safari så jag kör dubbelt, blogg i firefox och allt annat i safari. Tur att jag slipper använda internet explorer iaf, så jag ska inte klaga för mycket =)


VS   

Veckans vill ha; Coastal scents

Min manly-palett kanske kommer i veckan om jag har tur. Men tills dess har jag spanat in ännu en godbit, jag har surfat runt lite till och hittat en palett där alla skuggor är "ultra shimmery". Jag tycker det är jäkligt snyggt med metallic-färgade skuggor och har lite svårt för matta färger, men jag får laborera och försöka vänja mig. Det kan bli jäkligt snyggt med matta med! Hur som helst, tänkte att den här är ett förbaskat bra komplement till min manly-palett. Då kan jag mixa hej vilt!


Ultra Shimmer 88 Eye Shadow Palette   19.95$!! Det är ju inga pengar!


Badrumsproblem

Dom som bodde här innan oss var lite slöa och knäppa när dom renoverade. I köket är det inte "klart" riktigt, och nu till det värsta.. Jag har ingen belysning i min badrumsspegel, vem väljer att sätta upp endast en spegel på väggen? Nu är det lite sent att ändra på med tanke på att mosaiken måste rivas ner om man ska dra el dit, och badrummet är ganska nytt också.

Det måste ha varit en man som tänkt att man klarar sig utan belysning. V skäller ofta på mig för att jag sminkar mig i soffan eller i köket, men man ser inte direkt mycket när det enda ljuset kommer rakt uppifrån, från spotlights.

Så det är nog vad jag önskar mig i julklapp, belysning i badrummet ;)


Snow leopard och dagens

Äntligen, nu har den kommit till min butik och jag har köpt, snow leopard!
Idag matchar jag ögonen med kläderna ;)

Dagens make-up















Ögonskugga i ögonvrå och under ögat: Crystal queen, make up store
Ögonskugga mitten av ögat: Regent, make up store
Ögonskugga längst ut: Forrest, make up store
Ovanför ögat: Muffin, make up store
Glitter eyeliner: Choco lux, make up store
Ögonpenna vid nedre franslinjen: Secret agent, make up store
Mascara: Favoriten hypnôse, Lancome

En regnig dag på stan

Idag har jag umgåtts med Sara. Gått runt i rusket och minishoppat. Jag skulle köpa nya sminkpenslar så att jag har ett bra kit när min Manly-palett kommer. Dock hittade jag inga penslar med äkta hår, hm´s är ju tyvärr så mycket skit som dom kan bli. Men men, får ta det när jag kommer till make up store nästa gång  =)

En snabb latte och ett besök på elis, nu är vi hemma och ska laga mat. Okej, Sara lagar.. jag tittar =)

Provade en ny sminkning idag... eller ny och ny. En annan kombination helt enkelt. Måste säga att den ögonskuggan som jag var så misstänksam mot (Den djupblå Crystal queen från make up store) är sjukt snygg. Och det blir inte alls blåtira-effekten på den.


  

 

Den är mycket mer skimrande i verkligheten, och mörkare =)


Manly make up tutorial

Hur skön är inte den här snubben? Han gör verkligen narr av alla tjejer som sminkar sig framför kameran och visar hur man ska göra. Han gör samma sak, fast med kontorsmaterial ;)

Opi Wishing for red

Det här setet är mitt snart, julens färger!

Tidsoptimisten Angelica

Hmm.. dom flesta som känner mig kanske anser att jag är en sån som tror att saker inte tar så lång tid som dom faktiskt gör. T ex så tar det ju bara en kvart för mig att sminka mig och platta hår osv! Okej, det kanske inte blir riktigt så när jag väl håller på, snarare 20-30 min. Och så är det väl med det mesta egentligen, dock har jag faktiskt aldrig varit försenad till jobbet (Endast då bilen gått sönder).
Jag kan inte annat än förstå dom personerna som håller dessa åsikter om mig, jag fick nyss ett ypperligt exempel på hur dålig jag är!
Jag har VETAT sen i september att jag ska besiktiga bilen innan 1 december. Jag har VETAT det och jag har blivit PÅMIND om detta! Tror ni jag har bokat besiktning?! Tror ni att jag tog den tiden som jag fick på papper förut? Nej, vad sjutton! Jag har ju HELA november på mig, varför få saker överstökade liksom? :P
Hur som helst, gick in på bilprovningen.se och kollade första lediga besiktningstid = 3 december! Då har jag dessutom lyckats med att ha körförbud på bilen i 2 dagar, okej.. inte hela världen tänker ni. Men det är just det att jag HADE kunnat gjort det här tidigare om jag inte vore så jäkla optimistisk.
Nu håller jag utkik efter återbud ;)

Makeup mix





Opi-Give me moor!

Nytt nagellack idag, fint till hösten. Mörkt lila!
OCH sprayen Rapi´dry från OPI. Gör naglarna glansigare och att dom torkar snabbare när du målat dom. Kanske hörs på namnet? =)

Trött hals

Min hals är inte okej, inte okej alls faktiskt. Det är väldigt ansträngande att prata med kunder en hel dag när man är ordentligt hes. Man måste liksom anstränga sig för att få fram orden så att dom verkligen HÖR vad man säger.. tur att det är regionsmöte i morgon och jag hoppas på att bara sitta tyst faktiskt! :P
Japp, möte kl 10-16 i Barkarby, sen söderut för att hämta V´s kvarglömda plånbok hos bror. Egentligen vill jag bara hem och vila och ta det lugnt efter mötet men han måste ju ha sin plånbok, ALLRA helst för min skull ;) Det blir så jobbigt när han ska låna min hela tiden, dock verkar han tycka att det funkar bra! :P
Nu ska jag nog försöka somna i soffan tills V kommer hem och kan släpa mig till sängen i stället!
God natt!

Manly 120 color palette är snart min

Åh, jag är så fantastiskt jäkla nyfiken! Ni som läst min blogg ett tag har nog förstått att jag gillar smink, framförallt ögonskuggor. Jag tycker det är så kul att experimentera och använda färger på olika sätt. Kollade in en omtalad youtube-video av Miss Chievouss där hon använder en 120-färgers palett med starka pigment. Något jag tycker är OERHÖRT viktigt, det ska verkligen vara mycket, mycket färg i skuggorna för att dom ska vara bra. (En av anledningarna till att jag gillar make up store)
Hon är så grym på att sminka och jag blev kär i den där paletten, tänkte att OJ vad jag skulle kunna testa nya kombinationer och sminkningar. Så igår klickade jag hem en från Ebay, Jag kommer få den inom 14-21 dagar, så det är ett tag men det är det värt. Dom säljs ju inte i Sverige =)
Do I love this? Yes I do!!
Synd bara att det är så många rosa!

Kanonkul! 5 av 5 toast!!!

Den här helgen har varit helt perfekt och jag har haft det väldigt trevligt! Igår var första dagen på jobbet efter att jag har varit sjuk, men det gick bra. Förutom att det såg ut som ett BOMBnedslag där :S
Efter jobbet bar det av hemåt för att träffa några vänner till oss. I vardagsrummet bjöds det på fotboll på tv och lite pro evolution soccer. I köket lagades det mat och en massa prat, ni kan ju gissa vart tjejerna höll hus alltså ;) Kycklingfilé fylld med fetaost- och soltorkad tomatpesto-röra och klyftpotatis/rotsaker i ugn var förrätten. Amanda briljerade sen med vit chokladmousse och bär till efterrrätt. Väldigt gott!  Två omgångar av nya Buzz world quiz hanns det med också.
En väldigt rolig kväll alltså.
Idag var det jobb igen kl 12, kom hem vid 16 (ja det är ju en underbar arbetstid) och då väntade besök hemma igen, en kompis till V och hans tjej kom förbi för att kolla när AIK vann SM-guld. Och vilken jäkla tur att dom gjorde det, kan ju bara föreställa mig hur kvällen hade sett ut annars. Vi lagade lite mat och spelade buzz. Ser ni något mönster? :P Nu ska jag iaf sova, ny kille på jobbet i morgon och jag har INGEN röst. Ont i halsen är väl en sak.. men jag kan inte få fram orden nu =(

RSS 2.0