Ben & Jerry´s Which

Jag har hört delade meningar om den här glassen, men jag testade den precis när den kommit och har älskat den sen dess! För det första; Det finns bara den om man vill ha Ben & Jerry och inte behöva köpa 0,5l.
För det andra; Den smakar som deras Cookie Dough (Sjukt god!)
För det tredje; Det är Ben & Jerry? Magnum försvinn...

Bästa glassen, sen Magnum vit försvann!



Kolla efter den här i glassboxen!

Glad!

Idag känns livet lite roligare, jag älskar när det händer något. Och nu håller det kanske verkligen på att hända något! Jag håller tummarna och hoppas att det går vägen!



Kalas och studsmatta!

Lille man som fyller 10 idag fick en studsmatta i present. Och HERREGUD vad roligt det var att hoppa runt, jag blev alldeles fnissig och tänkte att såhär kul har jag inte haft på säkert 10 år. :P 
När man känner hur det drar ihop sig och pirrar i magen, ja det var galet kul! Sen är det alltid lika roligt att träffa alla syskon samlade, det blir ju ganska sällan. (Om man räknar in alla födelsedagar så ses vi rätt ofta, men det är ingen kvalitetstid)
Men sommaren är bra, då kan man sitta ute och barnen kan springa runt som dom vill =)

Jag borde kanske sova snart, ska upp tidigt i morgon. Kl 7 för att vara exakt, och det på min semester! :P


Jag känner att vinden blåser i rätt riktning...



Kvavt, soldis och moln

Ja det är ju kul väder iaf!! :/ 

Idag har jag lämnat in objektivet och testat med ett annat för att vara säker på att det inte är kameran det är fel på också. Känns skönt att få ett nytt objektiv.. även om det är ett enkelt objektiv så ger det mig fina bilder =)
Nu ska jag göra mig i ordning, slå in paket.. och sen bär det av till 10-års kalas hos syrran. Lilla, lilla Rasmus fyller år idag. Tänk att det var 10 år sen jag gick och drog vagnen stolt?! Helt otroligt..


Just det, dom här blev det idag med. O.P.I-nagellack..  =)))




Nu känns det lite bättre..

Jag har nu pratat med försäkringsbolaget och jag behöver bara lämna in mitt objektiv på el giganten så beställer dom ett nytt till mig. Puhh.. =)

Jag är glad.. =)

Åhhhh!!! Mitt objektiv=trasigt!!!!

Satan! Idag när jag satt hos syrran så tog jag en bild på hennes son, sen ändrar jag inställningen till macro för att ta en närbild. Vad händer? Jo.. för det första så är det alldeles mörkt när jag tittar i glaset, det går ej att zooma ut eller in, objektivet är helt fixerat! Dessutom, det skramlar.. och när jag tar bort det så är det en rund cylinder i plast som ligger där inne, lös!
Åh, jag blir så ledsen! Okej, jag har tänkt att köpa ett schystare objektiv. Men jag hade gärna haft flera! Detta är ju kit-objektivet på 18-55 men ändå ett Nikon-objektiv så det är inget skit.

Nu till det positiva, jag har försäkrat kameran när jag köpte den och det gäller även alla tillbehör så som laddare, objektiv mm. Det jobbiga är ju dock att försäkringen är förbrukad om jag får ett nytt objektiv+ att jag får lov att vara utan kameran i flera veckor.. SKIT! 

Det är konstigt, jag har aldrig tappat kameran, alltid varit försiktig! OCH det bara hände från den ena sekunden till den andra. 

Jag är ledsen.. =(


Sommar, sommar, sommaaar...

Nu ska jag åka och bada, mohhhahahaa.. och sola! Helt otroligt att det är fint väder, jag är chockad! =))




Höstdepression

Är det vad som händer nu?! Det känns inte som att något är kul just nu. För det första har det inte varit fint väder sen jag och V var på stranden utanför Grisslehamn, det var lördagen för snart 2 veckor sen. Innan det var det också många dåliga dagar och jag är så less! Tanken var att dra till utlandet och fan vad surt det känns att det inte blev så!!!
Nu kan jag sitta på kvällarna och känna hur magen drar ihop sig och jag känner mig nervös/stressad. Jag antar att jag är rejält uttråkad samtidigt som att komma tillbaka till jobbet skulle kunna jämföras med döden. (No offence El giganten)

Nej, jag vet inte.. jag måste rycka upp mig. Kan det inte hända något kul? Åtminstone vara sol så jag kan steka ordentligt en dag iaf?!


Förut= sol i 10 min

Klagomål

Nu är det faktiskt riktigt tragiskt, varför är det så jävla dåligt väder?!!?!!?! Inte en enda, en enda.. gång på två veckor har jag kunnat sola och bada. Jag blir nog knäpp snart. Dessutom, jag vill inte, inte tillbaka till jobbet.. =( Usch.


I helgen hade vi det trevligt hos brorsan, blev en del guitar hero world tour med =) Jag fick ett streak (Alltså hur många gånger man träffar rätt not utan att missa, i rad) på 635! På trummor. =))

Idag ska jag fixa en present till systersonen som fyller 10, det blir nog inget stort problem. Han uppskattar det mesta =)


Guldlock

Förresten, min kära systerdotter var här en sväng idag och jag passade på att locka hennes hår. Hon tycker om när man pysslar med henne.. målar naglar, flätar, lockar osv =) (Jag tycker däremot att det är jäääättejobbigt, inte)  ;)



-Angelica, jag ser ut som dej!! 



How precious!?

Satt och kollade igenom lite bilder.. hittade den här fina på förlovningstårtan som syrran gjort till oss. Hon är superduktig och har gjort massor, men denna var lite speciell! =)





Nu ska jag packa väskan och bege mig till stora storebror! Där blir det middag och lite guitar hero world tour tror jag, hoppas jag inte behöver spela trummor hela kvällen ;)


SAW V

Kollade som sagt på den igår, jag tycker verkligen att dom här filmerna är otroligt äckliga och det kan vara riktigt blodigt och vidrigt ibland. Men jag bara älskar hur dom har tänkt ut allting, det är ju det som är så jäkla bra! Snacka om att regissörerna måste ha lite vrickad fantasi för att komma på hur dom ska göra alla "games". :P
Det är ju sjukt när man sitter och tittar på det med, det finns inga kryphål och det är ofta folk tar livet av sig fast dom inte hade behövt. 

Det är alltså inte blodet och döden som jag gillar, tvärtom! Det är det psykologiska spelet! 



Addicted to Make Up Store

Japp, det stämmer. Det är så otroligt bra färg i deras skuggor med, om man jämför med många andra märken så kan du lägga på skuggan, ta mer, och mer.. och det händer inget. Det är väldigt bra pigment i make up store´s, dessutom är dom inte speciellt dyra heller, 135kr kan man ju vara utan =)

Idag kollade jag igenom hur många nyanser jag har, för jag tänkte att jag har säkert flera gröna som är nästan likadana. Och det var dom, NÄSTAN. Men inte mig emot att ha många! 

Här är min älskade ögonskuggs-samling.. (Jag har många fler från andra märken med.. och fler MUS som jag inte hittar)


Några eyedust med ;)







NU: FOTBAD OCH PEDIKYR
SEN: SAW V PÅ BLU-RAY




Shopping: Nacka Forum

Vad gör man när man har semester och solen sviker en? Allra helst om det är löning? Jo man åker iväg och shoppar såklart. Dagen började bra, hittade en klänning som var okej och köpte den på en gång. Sen blev det värre, jag hittade knappt någonting.. tråkigt! Däremot gick jag in på en säker affär innan vi åkte hem, make up store. Det kan ju iaf inte bli fel! :P


Make up store microshadow. t.v "Muffin" (Bra som bas, tappade bort min!!)
t.h "Green tea" (Jag älskar grönt och har många nyanser)  :P


Grön tubklänning från Zara, Saw V på blu-ray (Hur kommer det sig att jag inte SETT den än!?)
Och rockiga trosor =)

Pink nails


Färg= Roligt!!


Frågor

Hittade dessa, snodda av omtalad.webblogg.se

Mina märken

SKOR: Hot hot!
SNEAKERS: Sneaky steve
JEANS: Helst, true religion och 7 fam
T-SHIRT: Sällan
UNDERKLÄDER: Mest h&m, romantisk spets
SOLGLASÖGON: Gucci
KLOCKA: Mobilen
SMYCKEN: Pärlor i öronen, kristall runt halsen (18-års present av kära Sara)
TV: Panasonic
MOBILTELEFON: Nokia 5800
MP3: Nokia 5800, om jag någon gång använder den, åker mest bil...
DATOR: Macbook
SMINK: Make up store, clinique och lancome
ANSIKTSKRÄM: Biotherm multi recharge
DEODERANT: dove silk
TANDKRÄM: Colgate WHITE
SCHAMPO/BALSAM: Dove.. faktiskt väldigt bra, kliar inte i hårbotten!
TVÅL: Dove pearl shine
PARFYM: CK "Euphoria", Cacharel "Amor amor tentation" Cacharel "liberte"
MINERALVATTEN: Ramlösa blåbär
VIN: Montecillo gran reserva
DRINK: P2 och White russian
BRÖD: Hårt bröd med skinka och avocado!
MAT: Kyckling... I like!
GLASS: Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie (Håller med föregående talare)
GODIS: Choklad.. bara choklad.. men inte speciellt ofta =)
SÄNG: 180cm, fin och gosig!
DAGSTIDNING: Aftonbladet, men sambon köper alltid expressen..
MAGASIN: Elle

Unga mödrar

Är det någon mer än jag som älskar det här programmet? Min sambo bara klagar när jag vill se det en enda gång i veckan. Jag tycker det är mysigt att se på, och jag hoppas själv att jag får bli en ganska ung mamma. Åtminstonde inte över 25, absolut inte. Det är så härligt att se att det finns så många 16-20 åringar som faktiskt tycker att barn är det bästa som hänt dom. Och visst, i vissa fall undrar man ju varför. Men många gånger tänker jag bara åhh.. vad roligt =)


Missa inte, kanal 5 kl 20.00 på torsdagar

HM home autumn 2009

Jag kollade igenom HM´s katalog som kom i brevlådan igår, jag gillar vissa saker i deras Home kollektion. Vårens/sommarens gillade jag däremot inte speciellt mycket. Det var överdrivna och konstiga mönster men höstens känns lovande. Plus att det är så bra att dom har delat in det i olika kategorier beroende på om det är romantisk stil, grafiskt eller marint.. jag är nog en mix av det romantiska och grafiska. Jag känner att jag vill att vårt sovrum ska vara enkelt, ljust och stilrent. Samtidigt som jag inte tycker att det gör något om vardagsrummet är lite modernare och med mer skarpa färger, där är man ju för att umgås! 

Dom här gillar jag extra mycket:

Örngott 59.50:-

Pläd 399:-

Löpare 79.50:-

Kuddfodral 99:-



Det är ju inte dyrt heller, tvärtom!

Black hole sun

Snacka om att Soundgarden gör det låten bäst av alla!  Nu håller jag på att laga middag efter en dag av promenad och lite skratt :P Vädret stör mig fortfarande, men känslan av frihet och ojobb tar över ;)

Back to the kitchen...





Shopping Trolley


Klassiskt och enligt mig- snyggt. Notera det rosa nagellacket ;)


Fin partyklänning till hösten..




Girl you´re my sugar, i call you candy

Varför kan jag inte få vara på stranden när jag har semester?! Varför måste det vara "dåligt" väder.. URK! Det finns liksom mer saker att göra om det är sol och varmt! Men men... fick lite sol på mig igår på Saras balkong. Vi satt och hade det riktigt varmt i ca 20 min, sen kom solen.. och gick resten av dagen! 

man hitta på idag?? 

Strawberries!!


Mitt ben ser inte så brunt ut i kameran :p


Varmt!



Jordgubbar och "shoppingtur"


Nu är jag tillbaka efter en sväng med bilen, blev en shoppingtur. Dock köpte jag bara ett linne och en kofta! Det är lite trist att det inte är fint väder nu när man har semester, men så länge man slipper jobbet så.. klagar jag inte ;)

Nu ska vi sätta oss på balkongen och äta jordgubbar, medans SOLEN tittar fram! =)


 


iPhoto

Jag har vant mig vid det här programmet, jag tycker det är fantastiskt bra!! Man kan redigera bilderna lite snabbt.. ingen PS-redigering men ändå, enkelt och snabbt. Det går även att sortera in människor med ansiktsigenkänning. Jag har precis klickat igenom hundratals bilder på folk där datorn antingen har taggat någon som fel person, eller i de flesta fall RÄTT.. om det inte står "Är det här Angelica Martinsson?" Då är det bara klicka ok, sen klart! Det är lite knepigt för datorn att hålla isär vissa syskon och så vidare.. men det här är ju bara ett verktyg, lite felmarginal får man ju leva med!! =)


Önskelista

Haha, för ett tag sen så tänkte jag att jag skulle skriva en lista på saker som jag önskade mig. Folk frågar alltid när det börjar närma sig och då har man inte en aning.. men jag har kommit på några (jäättemånga) saker! Däremot är det ju mycket dyra saker man vill ha. Men är det inte en ÖNSKElista så säg :P Folk får väl köpa parmesanrivaren eller köksredskap! ;) Tänkte bara visa den listan som jag har fått ihop nu, det är en del! ;)

Önskelista

 

*Global kockkniv

*Nikon 70-300 objektiv, el giganten

*SB600 blixt till Nikon, el giganten

*Liten hårddisk till datorn, ca 250 gb (portabel)

*Malm, hög vit byrå från IKEA

*Överkast i beige/grön.. tjock kvalitet

*Bok om systemkamera-fotografering, helst för Nikon. Ny, ej tryckt på 1900-talet

*Stor grön växt för golvplacering

*Pastatallrikar

*Pastaslev med parmesanrivare

*Apple´s mighty mouse trådlös

*Clarins Beauty flash balm

*Pjätteryd tavla med Zebramotiv, ikea

*Pjätteryd tavla med allé-motiv i dimma, ikea

*Svart ryamatta till vardagsrummet

*Textur, vit golvlampa, ikea

*Bonde sideboard i vitt, ikea

*Imfors, vitt runt soffbord. 799 :- ikea

*Hemnes avlastningsbord/sängbord i vitt. 399:- st, ikea

*Hemnes, vit byrå med 8 lådor. 2295:- ikea

*Valentino parfym "Rock n´ rose" Kicks? 439:- www.parfym.se

*Donna karan beige/brun väska

*Potatispress

*Global bestickset, 1095:- bagaren och kocken.se

*Global salladsbestick, 495:- bagaren och kocken.se

*Espressobönor av finare sort.

*2-pack Filippa K kaffemuggar. Ca 250:- Rörstrand

*Porsche grönsaks/allkniv, Bagaren och kocken.se 740:-

*Bron Coucke Deco Girlang Girlangskärare 169:- bagaren och kocken.se

*Epilator från Braun, den nya eller XP7781

*Make up store pincett

*Vispskålar/serveringsskålar i melamin/glas/stål

*Köksredskap, ej plast

*Mellanstor kastrull, 3 liter. Blank





Mysig kväll vid vattnet

Det är skönt.. man åker och köper en varsin latte på Mc Donald´s. Sen funderar man ut en plats att åka till, idag blev det samma som igår. En bit utanför hamnen här hemma. Där satt vi och pratade i två timmar, kaffet räckte väl i 10 min ;) Kanske ska köpa en stor nästa gång? :P Det är skönt att prata av sig om allt mellan himmel och jord.. plus att man kan känna att man är LEDIG! 

Tack för ikväll Sara =)






Drive through coffee

Ska åka och ta en kaffe med Sara en sväng!









Skorstensfri spis

Åh, en sån här skulle jag vilja ha i vardagsrummet. Hur perfekt är det inte med något som är snyggt, ger en hög mysfaktor, värmer OCH dessutom inte ryker. Du behöver ju inte ens fylla på ved!! Riktigt bra om man bor i lägenhet och vill ha en brasa i rummet ;)


Promenad

Har varit ute och gått hit och dit mest hela dagen. Var ute med Sara som passade sin brorsdotter.. söt! 

Det är rätt konstigt ändå, även om jag tycker att det är skönt att vara hemma, så blir jag rastlös direkt när jag kommer innanför dörren. Det som engagerar mig hemma är väl typ datorn, för då har man ju alltid något att göra. Ja och V så klart :P

Vad ska man äta för middag idag då? :P


Jag trivs i fina sovrummet :P

Bloggfrågor, tidsfördriv

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad tänkte du på?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, orkar inte ens diskutera det.
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
 Jag vet inte.. vill du ha mat eller?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Bra jobbat, nu börjar vi rulla på i Täby igen!
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej, sorry att jag stör i tapetseringen..
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vilken tid ska du till Sara?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Duktigt! Fortsätt så du e grym!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej Angelica. Vem är det som jobbar i helgen?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Korven är slut, vad vill du ha i stället?
10. Din romantiska replik?
Är du vaken ring pappa
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? 
Men kan inte maila dig alls..

Fånigt, och roligt:p

Nu.... duschen!

Veckans vill ha; Doft - Valentino Rock n´rose

Åh, jag har velat ha den här länge men inte köpt för jag har så många parfymer. Men vad kan en till göra? :P Den luktar fantastiskt gott och jag tycker namnet är utomordentligt och passar mig perfekt ;) haha..

Valentino- Rock n´rose

mmm...

Pastagratäng och grönsaker

Det blir middagen idag! Jag gillar inte lasagne speciellt mycket så det är perfekt att köra syrrans variant med stora lumaconi "pastasnäckor" i stället! OCH, arrabiata tomatsås!






Sunshine

Det är lite konstigt när man vaknar på morgonen och det känns ruggigt. Sen blir det jättevarmt och det är massor av moln på hilmen. Nu har det varit sol konstant i flera timmar, åh.. man hade ju kunnat bada! Det blåser ganska mycket dock. 

Var iväg en stund med Sara i morse, nu ska jag laga mat. Väldigt tidigt för att vara jag =))

Varför blir bilderna spegelvända i Photo Booth? :P 


den här bjuder jag på =D

Äntligen...

Så otroligt skönt att vara hemma igen. Vi sov knappt alls i natt, det var varmt och kvavt och vi delade kudde! I natt får vi sova i vår egen säng och det är alltid skönast. Har städat det sista från tapetseringen här hemma så nu är det rent och snyggt. Köpte dessutom nya spotlights på ikea med, de vi hade i vitrinskåpet gick sönder för ett halvår sen och det har inte blivit av att köpa nya.. Men nu är det fint! =)



Summer breeze

Igår åkte jag och Victor till Fjällboholmar, ligger vid Grisslehamn. Det var riktigt skönt och relativt folktomt med.. perfekt att bara kunna slappna av i några timmar. Sen begav vi oss till Singö för att göra i ordning oss för middag hos victors kompis, sen utgång :P Det blev en trevlig kväll, mestadels! =)

Förresten, är ni medvetna om att Grisslehamn ligger i Finland? För så säger min telefon och många andra när
man beger sig ut mot kusten..  jag fick ringa upp pappa senare för att inte behöva
betala tråkig utlandstaxa från mobilen :P




Jag igår kväll...


sommarkväll


Bilder












Förnyelse









Grekisk mat=gott!

Jag provade ju på att göra hemgjord souvlaki, och det smakar ju inte som på grekrestaurang men det blev faktiskt riktigt gott ändå! Det tråkiga i det hela var att grillen som vi har gick sönder och det märkte jag ju såklart när köttet skulle börja grillas. Så det var bara att ge sig iväg och inhandla en ny. Jättekul!.. Verkligen!

Potatissallad

Med feta, tomat, haricot verts, rödlök och potatis
(Dressing av färsk timjan, olivolja, rödvinsvinäger och crema di balsamico)

Ibland gör man sig till för honom ;)

Klart!

Souvlaki

Nyss hemkommen från strand och inhandling av kvällens middag. Idag blir det souvlaki och potatissallad med rödlök, fetaost, vitlök och vinäger =) Ja, och tzatziki förstås!!!



Idag börjar semestern ;)

Ja, efter allt fix här hemma så känns det så. Nu ska jag åka och lämna tillbaka en rulle tapet som blev över. Sen blir det havsbad med pappa och hans sambo..

Ha en bra dag!


Grand Opening!

Åh, äntligen är det klart!!! Eller, inte klart.. men det är klart! ;) Det är en del pill och meck kvar att göra. Två sängbord + byrå ska inhandlas. Men tapeten är på plats, färgen verkar sitta kvar och sängstommen är monterad (efter MYCKET om och men). Jag fick hjälp av min kära vän att sätta ihop den men vi drog inte järnbalkarna under tillräckligt mycket så när vi satte i sängarna sen så var det ojämna glipor lite här och där. 

Som tur var så kom ju V hem med måttbandet i högsta hugg och mätte på centimetern.. som alltid, det ska vara perfekt! :P I det här fallet kan jag väl inte annat än att hålla med honom =)

Hur som helst, otroligt skönt att få sova i sovrummet igen! Och att det är mer smakfullt än förut, beroende på vad man har för smak iofs ;)


-Okej, jag ger upp! Bilder i morgon, det går ju inte att ladda!!!!!!!!!!

Målning

I morse åkte jag och köpte väggfärgen, täckpapp för golvet, penslar, roller och maskeringstejp. Sen drog jag igång med att täcka allting och sen måla i skarvar och runt fönster. Systerdottern kom hit vid 12 och sen kom mamma och hjälpte mig kl 15, och tur var väl det! Det gick med en väldans fart iaf och jag strök andra lagret med färg idag med. Så nu är det klart och jag väntar bara på att pappa ska tapetsera i morgon, sen kan jag ställa in min älskade sängstomme ;)

Det betyder att vi inte behöver sova i vardagsrummet. Men idag får det bli så, fast idag är vi tre stycken här inne :P Ganska bra förvisso, då kan systerdottern somna i sängen medans hon kollar på tv.

Just det, jag var faktiskt ambitiös idag och bad V köpa med sig elementfärg från Beijer. Vi har ju såna gamla vattenelement och dom var gul/beige för det var så gammal färg på dom. Men nu, vitt och blankt!! Tog ca 1,5h    :P















Bilder









Bedroom renewal- getting started

Idag har vi varit på IKEA och köpt sängstomme och massa andra saker, det som fattas däremot är en byrå. Det kom vi på när vi var vid kassorna och jag blev lite sur.. ;)

I morgon ska det spacklas en andra gång där det suttit skruv och plugg i väggarna.. sen kommer morsis och hjälper mig att måla medans V är på jobbet. Sen får vi väl se när min käre far har tid att tapetsera fondväggen.. och tid är något han anser att han har alldeles för lite av.

Jag vill bara att allt ska bli klart så det blir mysigt där inne!!! =)


Och här ska vi sova ett par nätter.. hoppas att det räcker med 2..


Bad luck

I lördags stod min bil parkerad utanför lägenheten. När jag ska ta bilen på kvällen så sitter det en lapp på rutan "Ring mig för skador på din bil".  Det som har hänt är att vi fått en ny granne längst ner, hans pappa hade ställt sitt släp bredvid min bil och på något sätt har släpet vridit sig och for rakt in i min bil, vilket han såg när han kom dit och skulle hämta det. 

Det blev två inbucklingar där färgen är avskrapad ovanför bakre däcket på passagerarsidan. Okej, jag har en ful skitbil.. men för mig är det rätt viktigt. Försäkringsbolagen tar ej på sig skadan eftersom att det måste finnas en trafikförsäkring för att man ska kunna åtgärda det. Vilket det inte finns på släp. Hade släpet varit kopplat till bilen så hade det gått bra, men eftersom att det stod parkerat (Jag antar ju att han glömt att låsa skiten) så går det inte. Det kan jag väl förstå iofs, men det är så jävla irriterande så det finns inte!!!

Han tyckte då att han ändå ville stå för skadan (ja självklart ska han det!!!) och sa att jag skulle kolla vad det kunde kosta att lämna in den men att det fanns ju gränser på hur mycket det fick kosta. Han tyckte att en 1000-lapp kunde jag ju få
Hallå!? Det kostar mer än 1000 kr att laga det där. Jobbigt när sånt här händer, jag känner ju att jag skulle kunna fixa det där själv med hjälp av någon som kan. Men 1000kr motsvarar inte ens hans självrisk, så 1500-2000 tycker jag är rimligt för honom att komma undan med om han dessutom slipper en anmälan för det. 

BLÄÄÄÄ!





Inhandling- Check!

Känns riktigt skönt, nu har vi köpt tapeter och fått det ur världen =) Däremot återstår problemet om vad vi ska ha på de andra väggarna. Det blir nog till att måla iaf, jag har pratat med mamma som skulle kunna hjälpa till. Det är ju otroligt tråkigt och tar lång tid att måla allting, 2 ggr. Däremot blir färgen jämnare och utan skarvar och sånt. Blir perfekt det där!


Semesterstart + American car show

Igår var vi på en av årets happenings här hemma. American car show, jag är inte så intresserad men följde med ett tag ändå. Det roliga är att när man går med pappa och kollar så märker man att vi inte riktigt är intresserade av samma bilar. Han kollar på riktigt gamla, cab eller vanliga.. såna med mycket krom och gärna gula, turkosa eller kanske rosa.. Jag fastnar när jag ser någon schyst ny Mustang eller Porsche.. fanns faktiskt ett par bilar jag skulle kunna tänka mig ;) Dock ingen Audi R8, men jag ska bara se till att gifta mig rikt sen blir det en sån ;)

Såna här gillar min far...


Såna här gillar jag ;)




Duro Esplanad 271-04

Japp, dom tapeterna får det bli i sovrummet. Har precis varit på en färghandel och "bestämt" mig. Det blir nog superbra. Bilden nedan gör sig inte riktigt rättvis då tapeten faktiskt är lite metallicfärgad i blommorna och riktigt snygg!!


Den högra tapeten är det :P

"Utekväll"

Jag har haft en trevlig kväll med Sara och V på balkongen. Sen drog vi vidare ner till en uteservering och drack någon cider. Efter det vart det inte mkt mer, på grund av låååång kö!

Nu har jag duschat och ska sova.. God natt!


Vin, baconpasta med parmesan och trevligheter!

Jag ska fira idag, semester om någon missat det ;)

Sara lagar mat just nu och jag kanske ska gå och hjälpa till, sen ska jag fixa till mig lite ;)

För såhär kan man inte se ut när man ska fira =)

Sömn

Herregud, jag måste sova! Har lekt med bilder.. men nu får det vara nog. Sista jobbdagen innan semestern i morgon..

God natt!




Tapeter; Eco, Boråstapeter, Cole & Son, Spirit, Modern Classic?!!

Jag behöver hjälp med att välja tapeter till sovrummet. Just nu är det rätt tråkigt och tapeterna är skadade vid sovrumsdörren (var så när vi flyttade in). Så nu när det ändå inte blir någon resa för att V ska jobba så tänkte jag styla om sovrummet och köpa nya möbler så att det blir så som vi vill ha det. En gång för alla =)


Såhär ser det ut nu, har tänkt ha en fondvägg vid huvudändan och sen vitt...

Jag har valt ut några tapeter som jag tycker om, det är en ganska mixad kompott med mönster, stilrent, enfärgat och färgglatt. Jag kan nämligen tänka mig nästan vilken som helst av dessa, för alla möbler kommer att vara vita..


Vilken tapet är finast?


Med dessa möbler ur IKEA´s serie Hemnes. Med lite annat till..






I´m out

Ska till en vän, lämnar härmed lägenheten där jag spenderat dagen med att göra ingenting =)



Nikon

Den får stanna hemma idag. Blir inget fotograferande. Insåg hur dåligt ljus det är ute och jag orkar inte experimentera idag. Det får bli sego i stället! V är och jobbar idag, så fantastiskt skönt!! Äntligen kan man tänka på annat än jobb ett tag. Dock lär det inte bli någon utlandsresa eftersom han hoppade på det nya jobbet med en dags varsel. Men det gör inget, kanske i höst =)

Idag regnar det

Och jag ligger i sängen med datorn, ska nog inte göra någonting tror jag. Kanske tar med mig kameran ut på en promenad och fotar lite. =)









Nu lyssnar jag på In flames- Alias

Sommar i bilder







'



I feel good.. nanananananana.. i feeel good

Det känns inte det minsta tungt att jag ska jobba på fredag, sista dagen innan semestern! =)

Idag har jag gjort lite av varje. Systersonen kom vid halv 1 och sen packade vi kykväskan med smörgåsar, stannade och köpte melon och en stor uppblåsbar banan som han absolut ville ha :P  Därefter åkte vi ut till Lundabadet, pappa och den andra systersonen kom dit med. Det var inte så varmt idag, men det var skönt ändå. Även vattnet var skönt, jag föredrar VERKLIGEN att bada i havet. 

Har inga planer inför morgondagen.. det ska ju vara dåligt väder (Det har redan börjat). Kanske blir det lite grovstädning här hemma. Vi har det rätt städat och så men, kanske blir till att rensa lite. Städa bort/slänga skit som man inte behöver. 

Nu ska jag duscha.. sen bara njuta =)





Michael Jackson Memorial



Jag har aldrig varit något jättestort fan av Michael men däremot tyckt att han var en riktigt bra artist. Det blev mycket Michael förra sommaren däremot med Sara. Tror att det var Bad och Billie jean som spelades mest ;)

Hur som helst, kollade på minnesceremonin på tv4 idag. Det var väldigt fint, men jag tänkte inte så mycket. Förrän hans dotter höll sitt lilla "tal". Man har ju tyckt att han varit så skum och blivit knäppare och knäppare de senaste åren. Men när dottern sa att han alltid har varit den bästa pappan man skulle kunna tänka sig och började gråta så hon inte kunde prata längre- Så började jag gråta med. Jag är rätt känslig av mig, och jag grät inte för att The king of pop är död. Jag tänkte mer på hans barn som har förlorat sin pappa.. och syskonen som har förlorat en bror. Och HAN var en riktig artist, en stjärna. =)

Nog om detta, sen såg vi Wallander "Skulden". Har sett de flesta Wallander och det är väl ingen jätteupplevelse men för en tisdagskväll så är det bra. Bra film som handlade om en liten pojke som försvann från förskolan. Oväntat slut också må jag säga, värt att se =)



Söt sommarflicka med smultron




Med det säger jag god natt, jobb kl 9 i morgon igen. Men nu återstår bara två dagar. Sen- VACATION!


Cillit Bang på duschvägg

Oj, oj, OJ vad jag har kämpat för att få vår fina duschvägg glänsande ren. Jag har skrubbat den med alla rengöringsmedel vi har, tills armarna domnat bort. Resultatet har blivit okej, men inte mer än så. Efter ett par duschar har den varit lika dimmigt vit av kalk igen. Inget kul alls!

Men idag köpte vi cillit bang för badrum, och jag brukar inte tro på reklamer men jag tänkte att, den är ju iaf den dyraste rengöringen så det kanske är bra ändå. Värt ett försök. Och resultatet blev hur bra som helst! Utan att gnugga i flera minuter på samma kvadratdecimeter. Nu är det glänsande rent och inte en kalkfläck syns. Verkligen värt att rekommendera, det hela tog 1-2 min. =) Nu kan jag släppa det från mina tankar, jag tycker om att ha det RENT! =)


Kosta Boda

Här är den coola presenten jag hittade till min rocker-brorsa. Visste inte riktigt vad jag skulle köpa men så hittade jag den här, så grym!!


Sista minuten

Åhh, varför kan det inte bli toppenväder i Sverige så att priserna på sista minuten sjunker lite? Det är rätt sjukt, igår när jag tittade på en resa så kostade den 2000kr mindre än vad samma resa kostar idag. Bara för att det är och kommer att vara ganska dåligt väder nu. Man kan semestra i Sverige, men det är inte samma sak. Jag vill BORT! Vi får se hur det löser sig.

Idag har iaf en liten dörr med ljus öppnat sig, jag hoppas att framtiden löser sig på bästa sätt. Det är dags nu och jag vill inte vänta längre. 


Nysolad..

Kalla det fåfänga, men jag klarar inte att se min kropp blekna efter massa timmar på stranden, när man har fått en schyst bränna. Så idag efter jobbet bar det av mot solariumet. Ja jag vet att det är dåligt att sola, men då får jag skylla på att jag är ung och dum! =)


Bara tre jobbdagar kvar- sen semester!

Åh, det ska bli så himla skönt!! Jobbar i morgon, tisdag och på fredag. Sen är det ledighet. Ska bli obeskrivligt skönt och jag ska inte ha NÅGOT med jobbet att göra på min semester. Tänker nog inte ens svara i telefon om dom ringer, för så var det för mig när det var tvärtom. =)) Dessutom kanske jag sitter i ett varmt land, på en balkong och myser om några veckor. =)

Ikväll har jag kollat på parfymen (Sänds på tv4), den är inte slut än men.. ganska sjuk film om en snubbe som mördar kvinnor för att få deras lukt. Anyways.. nu ska jag gå tillbaka och sen sova, jobba kl 9 i morgon!



Natti!

Lördag-jobb

Idag har det inte hänt mycket! Bara jobbat till klockan 17, sen åkt hem och slappat =) Har precis spelat ett par partier vändtia, det var länge sen ;)

Ska väl sova så småning om, skriver igen när jag har något värt att skriva om. 

Natti

System of a down - Toxicity

Så jäkla bra låt som jag konstigt nog nästan glömt bort. Hörde den på bandit på vägen hem från jobbet nyss.. Riktigt, riktigt bra.. en av mina favoriter, fortfarande!


Utlandet i sommar!

Det är väl så gott som bestämt att det väntas en vecka i något annat land än Sverige i sommar. Åh, jag vill ju åka bort! Ska försöka hitta en bra resa någon gång efter den 11e juli, då går jag på semester. Jag hade dessutom tänkt helt fel, den 20e har jag sagt, men så var det tydligen en vecka tidigare! Underbart!

Jag kan tänka mig att åka till Grekland, Kroatien, Egypten, Marocko.. kanske, kanske Spanien. Men det var sådär faktiskt. Grekland är så mycket bättre! Ser fram emot att bara ta det lugnt, dricka vin, sola och bada och att INTE behöva kolla på klockan, bara vara! 

Jag har precis lagt till en sista minuten-widget i dashboard nu! Detta måste bli verklighet!



Nu ska jag sova så att jag orkar en veckas jobb, hah! En vecka.. =)))

Walking on sunshine

Ännu en perfekt och trevlig dag, tänk vad bra sommaren är! Det var skönt att bada i havet idag, och inte i en sjö som mynnar i havet, eller en vik... bara ut i havet! Temperaturen låg åtminstone över 20+ och det var svalkande. Vilket var tur, det blir ju varmt som attan annars!

Kom hem för någon timme sen, åt middag hos pappa och stannade kvar där medan V åkte och tränade. 

Vi hittade smultron...

Och resten av bilderna går inte att ladda upp som vanligt!



I´m off to the beach...

Picknick packad!



Idag blir det Barnens ö, Assö..

Vad bra att jag vet vad jag ska göra idag! Jag ska åka och bada med Victor, pappa och brorsan med hans två döttrar. Det bär av till Barnens ö, "kollo-ön". Men det är rätt bra att bada där och allra helst om man har barn med, så det blir skitbra! Jag är i valet och kvalet om man ska ha solskydddsfaktor idag eller inte. Jo, det får jag nog ha! Nej nu måste jag upp och fixa lite!


Ha en fin, solig dag!

Systerdottern Tuva på Assö 2006. SÖT!

Vinmys på balkongen

Men nu är det dags att sova. Sol och bad i morgon- HOPPAS jag!

God natt!

Nya skor idag med. Sneaky steve

Hittade ett par schysta tygskor som passade bra, sneaky steve gör väldigt coola skor och dom har var lagom mesiga, passar mig :P


Skön dag på stranden, nu-städkväll!

Spenderade andra halvan av dagen på Lundabadet utanför Norrtälje. Det var inte sol så länge men det var värt det ändå. Bara ligga och lösa korsord och ta det lugnt, skönt!


Det roligaste idag var ju helt klart då pappa snodde åt sig en av mina korsordstidningar och började lösa "labyrinten". Ni vet det som finns på barnsidan där man ska hjälpa exempelvis en katt att hitta en nystan. Han muttrade och sa "Dom har ju gjort det här fel! Ingen väg fungerar. Jag har provat båda två och man kommer inte fram. Vad konstigt!
Victor tänker nån sekund och säger "Du tror inte att man ska dra sträcket i de gula gångarna och inte emellan? 
Haha, ja det är avancerat det där. Ja det kanske är så, det kan ju vara så dom har tänkt sa pappa.. =P



Jag rundade av dagen med att sitta en stund vid kärleksudden med Sara och prata och äta jordgubbar, trevligt!




Nu har jag dragit igång med ett projekt igen, det började med att jag hade tråkigt när jag kom hem (Nej jag nöjer mig inte med att vara borta hela dagen).. Då börjar jag att småstäda här hemma. Till exempel började vi rensa ur bokhyllorna på massa skit. Då kom jag på att jag skulle ju faktiskt kunna byta till gardinerna i köket till dom jag fick av mamma. Sen var det ju den där duschväggen som det alltid fastnar så mycket kalk på. Den behöver ju också rengöras, och då är det lika bra att ta handfatet, hyllan och toaletten med. Ja just det, köket tycker jag inte om när det är plottrigt och massa saker står framme. Jag hatar att ha massa maskiner framme (Det är på smärtgränsen med vår svindyra espressomaskin). Ja, då börjar jag plocka där i stället.

Jag kan inte påstå att jag gillar att städa, men när jag börjar- då kan jag fortsätta lääänge!! 

Nej, nu ska jag gå och bädda rent i sängen! 

Vad ska man hitta på...

I morse när jag vaknade så var det molnigt och sen började det dugga. Men nu är det varmt och soligt igen, men V är ordentligt bränd och det kliar på kroppen. Jag är däremot fit for fight med stranden igen. 

Det finns faktiskt dåligt med fina stränder här, det krävs att man åker ut lite längre för att det ska kännas fräscht. Ska försöka hinna med att köpa en present till brorsan och hans sambo med. Självklart glömde jag ringa och gratulera honom igår. Det var faktiskt inte så att jag glömde att han fyllde år.. men jag hade mycket på jobbet och tänkte att jag skulle ringa när jag hade slutat. Varför är jag så glömsk?! Ja, det får man väl leva med och jag tror att det var ganska lugnt ändå idag när jag ringde =) Shit happens!

Det var nog värre i höstas när jag fyllde år och ringde mamma på väg till jobbet, vi småpratade i kanske 2 min sen sa jag, tack mamma. Tack! -Nej.. men jag vet att du fyller år, lilla gumman! 
Haha.. ja det visste hon, men hon glömde det i telefon ;)

Nej, jag får fundera ut något att göra nu. Att sitta i en lägenhet såhär mitt i sommaren och fint väder känns V Ä R D E L Ö S T !




Peter Magnusson, Blomstertid

Jag har fan följt allt som den här mannen har gjort sen dom gjorde "Pass på". Det sändes på ztv för x antal år sedan och det var då han och David Hellenius gick runt på stan och körde med dold kamera. Jag har alltid fullkomligt älskat hans humor och hur han tolkar olika karaktärer, det är helt otroligt! =)

Eftersom jag jobbar mycket kvällar så är jag inte direkt bra på att följa serier och program. Men nu har jag kollat igenom alla avsnitt av tv4´s Blomstertid. Det är hiskeligt roligt på ett ironiskt och tragiskt sätt. Det bästa är hur bra han gör alla dessa personligheter och hur trovärdiga dom är!

Kolla in om ni inte gjort det!!


RSS 2.0