Prinsessan



Vilken underbar dag! Första badet med!

Ja, helt perfekt faktiskt! Började dagen med att sova länge, sen hörde S av sig och vi gick ner till parken för att sola. Solen stekte verkligen och det börjar verkligen kännas som SOMMAR! =))

                          


Syrran hörde även av sig för att åka till mormor och det var väldigt trevlig, blev bjudna på mat. Men det roligaste var nog att gå ner till havet. Syrran sa lite på skämt att, fan man skulle låna mormors baddräkt. Ja tänkte jag, mormor har du några baddräkter? OOoo ja, det hade hon minsann! Och inte var det i år dom var inköpta.. men vad sjutton, ensamma på en badstrand på vischan kan man väl hoppa i även med en ful mundering. Det var faktiskt 18 grader i vattnet och det blev nog en kvarts bad iaf, alltid lika kul att bada med syrran och kidsen!

Ja det var länge sen jag hade en så bra dag, mår prima! =)





Sol och varmt!

Igår bar det av till ikea med S. Köpte faktiskt inte mer än några småsaker för ca 200 kr.. det händer inte så ofta ;)

Köpte ett par höga och ett par låga skor dessutom:


På kvällen gick jag till S och drack lite vin.. tänkte att jag skulle följa med ut igår kväll eftersom det var så länge sen (November)! Vi hade det väldigt trevligt när vi satt  hemma hos henne. Men så ska man gå ut.. och jag kände redan innan jag bestämt mig för att gå med att det inte kändes så jättekul. Men när vi väl kom dit så var det HELT värdelöst, jag förstår verkligen varför jag inte går ut så ofta. Det är säkert roligare att gå ut i stan men jag har inte så stort intresse av det.. plus att jag vill kunna komma hem utan problem! Nej, den här sommaren är det nog att sitta hemma eller krogen som gäller.. för det där var inte kul för fem öre :P

Idag ska jag nog åka ut till mormor, det är ju mors dag och allt så då kan man väl passa på kanske. Hörde att syrran skulle dit med och då kan det ju vara trevligt kanske. Men innan dess, måste jag sola lite.. jag ska ta med mig V ut tror jag!

Urval från ikea:



Ledig helg=njutning!

Det ska ju tydligen bli bra väder i helgen, hoppas på det! Då kanske den där picknicken blir av och jag kanske kan få lite sol på mig. Just det, fick hem ett paket på posten idag, jag har vunnit en tävling på internet där man tävlade om "Sveriges snyggaste lugg".. Haha, jag 2a pris och tackar och tar emot. Men jag antar att det inte var så många som hade tävlat, därav var jag en av vinnarna ;)







Alla ni som använder PC..

Hur orkar ni? :P Sen jag köpte min mac (Eller, ja.. började fundera på att köpa mac) så har jag inte ens tänkt tanken på att skaffa mig en pc igen. Allt går ju så smidigt och det funkar så bra med mac, det är ingen myt! Från det att jag trycker på on-knappen på datorn till att jag är ute på nätet går det kanske 20-30 sek. Jag kommer väl ihåg hur det var med den andra datorn, jag satt på den när jag kom hem, sen gjorde jag lite andra saker och lagom till att jag var klar så hade den startat upp. Nu säger jag inte att det inte finns bra PC, för det gör det ju. Men inte lika bra, och det går inte att jämföra ;)

Folk brukar säga: "Men det finns ju inga program"- Jag har många program som är hur bra som helst som inte finns till pc, dessutom.. har jag inte direkt hittat något som jag skulle behöva som inte finns. (Kommande sims3 då ;)
"Det går ju inte att spela på mac" -Nej men vad bra.. precis en sån dator som jag är ute efter!

Ja inte är det bortkastade pengar för något som är onödigt dyrt iaf. Jag älskar min dator, varje sekund ;)

Hur var livet innan? ;)



Okej sol, välkommen fram nu

Såhär fint blev bordet+stolarna som jag precis har mekat ihop (Allt var redan ihopsatt så jag ska väl inte klaga) ;)



Shoppat lite..

Har tänkt ett tag nu att jag skulle prova mineralfoundation, jag använder inte flytande i vanliga fall men eftersom att den är så lätt så blir det ju mer som ett puder. Jag tänkte att det kanske skonar huden lite mer än vanligt puder iaf, då behöver man inte använda lika mycket.

I många år nu har jag bara köpt dyrt smink, dels för att jag tycker att det sitter mycket bättre och sen är det mycket bättre kvalitet. Men men.. idag köpte jag en billig mascara från maybelline, så vi får se om jag gillar den eller inte ;)

Detta inhandlade jag idag: (Förutom utemöbler, dynor och blommor som kommer i bildbevis senare då vi fått ordning)



Skulle även prova min nya eyedust från MUS idag, jag har inte testat den tidigare och tänkte att jag skulle prova att fukta den och använda som eyeliner. Det blev ju hur snyggt som helst. Det kan jag rekommendera, nightmare heter färgen!
Däremot fick jag väl inte så jättebra bilder på det, men men!




Jag har inte vädret på min sida...

Hur ska jag kunna få lite färg? Jag har jobbat nästan varje dag det har varit fint :( 
Hörde på nyheterna inför helgen att det skulle bli ca 24+ och grymt fint väder. Undra om syrran är uppe i Östhammar den här helgen ;)

Jag tycker att jag ser så fisblek ut, funderar på att börja pressa lite i solarium.. jag har ju blivit lite mer emot det än vad jag var förut då man solade 2-4ggr i veckan.. jämt :P  Man skulle ju kunna ta några vändor bara för att köra igång "förbruningen"... ;)

Får se vad man hittar på idag, jag orkar egentligen inte göra någonting. Men det blir nog till att leta efter utemöbler till balkongen. 


Igår:



Extreme wardrobe makeover, mini edition

Detta har varit ett projekt jag har skjutit på länge, men idag kände jag att nej! Jag orkar inte leta i stökiga högar efter ett speciellt linne eller undra vart sjutton den där klänningen jag köpte kan ha tagit vägen!

Here´s the result, en viss skillnad iaf ;)
OBS! På före-bilderna har jag rivit ut alla kläder, så det var inte SÅ illa innan ;)











Trevlig eftermiddag! =)

Idag åkte jag och hämtade Tuvis på dagis sen åkte vi vidare och shoppade blommor med mamma. Så nu är det planterat, det kommer att bli fint på balkongen sen när vi köpt nya möbler också! =)

Nu har jag ätit lite middag hos mamma och ska åka hem snart!

Lite bilder från dagen:





Håll i hatten!

För idag blåser det ordentligt här! Hade planer på en picknick men så blev inte fallet! Det är inget annat än tråkigt när man jobbat i nästan en vecka i sträck och det varit fint och varmt ute. Men men, jag satsar på sol i helgen.. då är jag ledig!

Idag ska jag åka till mamma som ska plantera lite blommor i min balkonglåda, jag är ju rätt mesig av mig men för det första är jag rädd för att det ska vara maskar och larver i jorden! Dessutom så HATAR jag att få jord och äckel under naglarna. Hehe.. Jag är inte fin av mig, men det är en fobi.. ;)

Så idag är allt jag behöver göra att peka på vilka blommor jag vill ha och sen bära upp lådan till lägenheten, perfekt ;)

Funderar även på att hämta kära systerdotter på dagis lite tidigare. Hon är ju så gosig och tycker så mycket om sin moster! =D

Nu ska jag ta och göra mig i ordning så man hinner få något gjort idag!

Kram



Så skönt...

Att vara ledig i två dagar =) Undra vad man ska hitta på, förmodligen ingenting. Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden och jag håller på att bli snurrig i huvudet på heltid. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag behöver komma iväg!

Ska kanske se vart man kan ta sig, långt  bort eller nära, det spelar ingen roll ;)




Veckans vill ha; Teknik

Jag vill ha en iphone.. jag vill VERKLIGEN ha en iphone!! Jag vet inte varför jag är ett sånt teknikfreak, kanske är det pga jobbet men nej, jag har nog alltid varit det! Jag surfar ju rätt mycket i min mobil och tycker om interaktiva saker.. Tänkte ett tag att jag ska lösa mitt nuvarande abonnemang och skaffa ett lite mer förmånligt avtal genom jobbet. 

Nu är ju problemet att nuvarande iphone har funnits sen i nov, och snart kommer det ju ny(a)! Däremot vet man ej när den kommer till Sverige. Men vad sjutton, jag vill ju inte vara sist med den gamla modellen.. hellre först med den nya! Om man bara visste vad som ska komma så skulle man ju veta vilken modell man vill ha men jag får väl leva i ovissheten!

Tänk vad fantastiskt det skulle vara att alltid kunna vara uppkopplad i mobilen, lyssna på musik (Spotify kommer ju!!), läsa/skriva mail.. ja allt! Dessutom så är det ju så lätt att synka nu när jag har mac ;)

Alla ni som inte har en iphone, välkomna till mig så fixar vi en på nolltid ;)



Dessutom, jag älskar att fotografera och skulle vilja hotta upp min systemkamera med en ny blixt och objektiv! Jag vet inte hur jag har klarat mig utan ett objektiv med telezoom så länge.. Jag hoppas på att slippa det snart!






GOD NATT PÅ ER!


Tröttmössa..

Fy vad segt det var att komma upp i morse, men jag hann till jobbet =)

Var och shoppade lite med Victor idag, däremot var det mest han som hittade något! :/ 
Jag hittade en rolig särskrivning på ICA idag och var tvungen att ta kort:


Någon som ätit körspärstomtater? ;)

Frågor som jag snott av Sofia ;)

1. Fullständigt namn: Angelica Marie Elisabeth Martinsson
2. Ålder: 20
3. Vart bor du: Norrtälje 
4. Bor tillsammans med: sambo
5. Husdjur: Nej och jag planerar inga heller..
6. Färg på ditt hus: Rosa (Enligt en kollega, klitorisrosa :P)
7. När är du född: 14e September 1988
8. Klass: -
9. Vilket år tar du studenten: För några år sen..
10. Något jobb: Teletubbie
11. När ska du sova ikväll: För en timme sen ungefär
13. Duschat idag: Ja
14. Kramat någon idag: Ja =)
15. Pussat någon idag: Tro det eller ej!
16. Vad har du ätit idag: Makaroner till lunch, grillat hemma hos pappa till middag! 
17. Dagens kläder: Vit skjorta med PERFEKT passform med vacker brodyr med texten "EL GIGANTEN", till de valde jag ett par svarta finbyxor. Visst är det fantastiskt med valfrihet? =) 
18. Dagens smink: Enkelt, concealer, puder, solpuder och mascara. Saknade skuggan..
19. Dagens sötnos: Rasmus min systerson
20. Dagens roligaste: Diskussionen med Maria angående gårdagen.
21. Har du många vänner: Jag har några vänner som är riktigt bra, och fler till antalet som man inte träffar lika ofta.
22. Hur många har du kysst: Räknar folk sånt?
23. Vem kramade du senast: V
24. Hur många har du haft sex med: Det har nog bara jag något med att göra faktiskt =)
25. Hur många har varit otrogna med dig: Ingen vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän: Stadigt
28. Vem pratade du i telefon med senast? Pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån: Johanna på jobbet (MMS) Då hon skickade en snygg bild från igår då jag tog av mig skorna pga "klackvärk" :p

FAVORIT
31. Film: Oj, det finns så många! Twilight, 300, notebook, batman dark knight, pan´s labyrinth, 21, Felon... 
32. Låt: Det där ändras ju men jag diggar ju Volbeat något så grymt och "Soulweeper 2" är en favorit! 
33. Mat: Håller med föregående talare och säger gratäng, potatisgratäng. Annars gillar jag thai!
34. Dryck: Loka, rödvin, white russian, p2 och latte!
35. Färg: Röd, gul
37. Stad:  Jag är inte så världsvan tyvärr, men jag jobbar på det!
38. Land: This far, Thailand.
39. Ämne i skolan:Engelska. 
40. År: 2004 var saker ganska behagliga

SENASTE
41. Personen du tänkte på: Sofia! Tänkte att nästa vecka måste vi försöka ses!
42. Personen du kysste: V
43. Gången du spydde: Oj.. när jag var magsjuk nån gång.. på fyllan var det i höstas.
44. Gången du grät: Idag 
45. Pizzan du åt: Hawaii 
46. Gången du var i Göteborg: Det var när jag var 15 och åkte med en kompis och pappa+sambo
47. Gången du var i Stockholm: Igår
48. Gången du var full: Jag var onykter igår, jag var full förra fredagen. 
49. Gången du var hög: Never been there, never will! 
50. Personen som såg dig gråta: V. 

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt: Svart
52. hund eller katt: Hund
53. Ute och festa eller hemma och mysa: Så länge det är rätt sällskap, hemmamys!
54. Tv-spel eller Dataspel: Ps3
55. Singel eller upptagen: busy
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Inget av det, facebook för hela slanten.
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad såklart.. man är väl inte desperat. Nu raggar jag ju inte då men.. om jag ska välja så får nog killarna komma till mig :P haha
59. Big Brother eller Paradise hotel: Oj.. lika sjuka program båda två! Och lika korkade människor var med!
60. Svart hår eller blont: Skalligt
61. Blåa ögon eller bruna: Bruna 
62. Choklad eller lakrits: Choklad, choklad, CHOKLAD. 
63. Göteborg eller Stockholm: Stockholm
64. Höger eller vänsterhänt: Höger
65. Coca Cola eller Fanta: Loka
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller Prickigt: Prickigt
68. Älska eller älskas: Att älska någon och känna sig älskad av samma person. Utan båda sidorna blir det inget bra!
69. Leva eller dö: Leva...? Annars skulle man väl inte ödsla tid på detta utan skära halsen av sig i stället.
ANTAL
70. Personer du älskar: Hela familjen + kanske 2-3 till. 
71. Personer du hatar: Det finns ett par ovärdiga människor...
72. Personer som sagt, jag älskar dig; Inte vet jag.. det är väl ett antal
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: Ingen aning, men inte många.. 2 kanske? 
74. Glassar du ätit på en dag: Två skulle jag tro? 
75. Festivaler du ska på detta år: Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor på? Haha.. och det ska man komma ihåg?  
77. Gånger du varit hög: Aldrig såklart. 
78. Personer du saknar just nu: Saknar mamma lite, och alltid pappa när jag tänker på honom. Annars, ingen!
79. Gånger ditt hjärta brustit: Nja, det bultar fortfarande..

VEM
80. Vill du kyssa nu? Heath ledger i levande tillstånd. 
81. Ska du träffa imorgon: Jobbiga kunder, alla kollegor.. ja.. :S
82. Sjöng du senast för: Mister Mary igår
83. Hade du senaste en msn konversation med?: Oj.. LÄNGE sen. Har inte ens installerat på min mac.
84. Spelade du tv-spel med senast: Mig själv, resistance 2! Döda, döda..
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: V  
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Hmm.. låt mig säga att jag har potentiella alternativ där.. *drömmer* 
87. Förtjänar att dö: Lite överdrivet kanske..  
89. Ville du sova jämte med inatt: Heath. 

VAD
90. Gör dig glad: Överraskningar, komplimanger och skratt.
91. Gör dig ledsen: Sjukdomar och egoism, såna som inte tar hänsyn till andras känslor. 
92. Vad vill du helst göra nu: Bli trött.. och resa bort från skiten! 
93. Önskar du att du slapp göra: Jobba.
94. Vill du ha nu:semester, lycka och en ny bil. 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Långt kvar, men objektiv, blixt och parfymen rock n´rose från Valentino.
96. Längtar du till: Lycka och värme
97. Tycker du om dina betyg: Behövde inte visa dom på anställningsintervjun.. det var väl bra kanske :P
98. Ångrar du i ditt liv: Smågrejer 
99. Är det bästa som hänt dig: Att ha en fantastisk pappa som alltid finns där och bryr sig. Han är perfekt. 
100. Hur mycket är klockan:00.57, jag börjar 08.00 i morgon :(((



Helgen..

Igår jobbade jag 9-17, sen bar det av mot personalfest på fyllebåten M/S Vindhem. Jag hade en riktigt trevlig kväll med trevliga arbetskamrater. Denna dag blev inte alls jobbig faktiskt, jag drack inte speciellt mycket igår så jag var körduglig i morse och kunde kränga på på jobbet =) 

Middag hos pappa idag vilket var trevligt, fick en ny parfym som han hade shoppat på båten. Min pappa är för söt, världens bästa faktiskt!

I morgon är det möte på jobbet och jag börjar kl 8.00 
Det är om man frågar mig OTROLIGT tidigt.. usch! Men som tur är så slutar jag kl 14 och då ska jag hem och ta det lugnt. Dock brukar jag alltid komma på en massa andra saker att göra och det slutar med att jag ändå inte är hemma förrän till kvällen. Nej, jag orkar verkligen inte mer.. kortdag i morgon och sen heldag på tisdag, jag längtar så efter att få göra något och komma iväg några dagar. Det behöver inte vara långt bort, men bara slippa tänka på allt här hemma.

Jag får väl packa ryggsäcken och sätta mig på ett tåg.. 

Give me a ticket out of here, please! 


God natt!

Stalker..

Jösses, vilken dag.. började med att ge sig iväg för att hitta några skor innan jobbet. Det gick väl sådär men hittade iaf ett par som duger..


Dessutom var det väldigt mkt att göra på jobbet i början av dagen. När det väl lugnat ner sig lite så ser jag mardrömmen komma och gå, det är nämligen så att vi har problem med en man i 40-50 års åldern som är VÄLDIGT udda. Jag vet inte om han är på något sätt utvecklingsstörd men jag tror inte det, tror han med är psykiskt konstig. Han har konstiga tics och är allmänt en mupp, plus att han ser väldigt äcklig ut!

Hur som helst, han vill alltid ha en offert på den billigaste mobilen (Som han frågar jättemycket om!!!!) med kontantkort och påfyllning. Sen står han och pratar och frågar massa skit och man är inte alls intresserad av att hjälpa honom för han har aldrig köpt något och kommer nog aldrig göra det heller. 

Då han var in för några månader sen frågade han mig om jag visste vem om hade namnsdag idag.
-Nej, svarade jag
-Börjar på T och slutar på S, säger han.
-Aha.. Thomas kanske? Säger jag
-Ja, och vem tror du heter det då? Nu ser han ut som en 5-åring som fått glass.
-Du kanske? En irriterad Angelica
-Jaaaaa!! Säger han och blir så exalterad så han kramar mig hårt!

Detta gick så fort så jag hann inte tänka.. jag höll på och dö när han gick!
Det är inte på något sätt okej att bara hoppa på någon och allra helst inte om man heter Psycho i efternamn...
Efter det har jag undvikit honom (Denna blodsugare är inne flera gånger i veckan)
Men idag när jag jobbar så har jag även hjälp av Viktor från telenor, jag tänker lite smart att jag kan nog dra ut lite på tiden med den här kunden så får han hjälpa honom. Vilket han gör och jag skickar ett sms under tiden där jag skriver offerten, som blivit hans öknamn.

När han hjälpt honom färdigt så ställer sig människan och väntar på mig! Direkt efter! Det dög inte med Viktors hjälp utan han ville "ha mig". Jag låtsades vara väldigt upptagen och gick in på lagret.. då står han kvar i ca 15-20 min tills han går till kassan där han frågar efter mig! När jag går förbi på dataavdelningen för att se om han gått så får han syn på mig och typ spänner blicken i mig och går mot mig. Jag vänder om och går in på lagret igen. Det kändes ungefär som att "Varför gömmer du dig för mig, du ska hjälpa mig!!"

Jag måste nog ta det här med någon av cheferna.. för nästa gång han kommer in kanske jag står där ensam och måste hjälpa honom.. men han är obehaglig och jag vill inte se människan igen.. USCH!


Nej nu ska jag sova, längtar efter ett par dagar ledigt!! Jobbdag i morgon och sen personalfest.. hur ska jag orka :P

Kram

Uppfräschning!

Jag har känt mig så trött på mitt hår, framförallt min hårfärg. Jag har varit kluven mellan att göra håret ljusare för att det är fint, och mörkare för att det är enkelt. Men det trista med att göra det ljusare är ju att man måste gå och färga det väldigt ofta och det kostar upp mot 2000:- per gång när man inte är naturligt blond.

Så idag kände jag att jag behövde göra något åt eländet, andra kanske inte tycker att det var så hemskt innan men jag tyckte att det så orange ut när solen lös igenom.. Nåväl, nu är det mörkare och jag hoppas att jag inte kommer att ångra det för nu är det inte ett alternativ att göra det ljusare, om jag inte riskera att håret ska ramla av helt och hållet ;)

Here´s the result:


Bortse från att jag ser ut som en tönt och kolla endast på hårfärgen :P



Ja det är mörkt men... iaf jämnt.. Dock ingen mascara så mina ögon syns ju ej :P hehe...




Längtar bort..

Jag vill verkligen åka bort ett tag, på semester. Det skulle vara så fantastiskt att kunna komma iväg till Thailand igen, kollade igenom bilder på datorn från när vi var där och jag vill verkligen åka igen. Kanske nästa vinter.. Den här sommaren hade jag tänkt mig en vecka i Grekland eller så, men sen när V blev varslad från sitt jobb så känns det som att vi inte längre har möjlighet. 

Man blir så trött på att bara jobba och göra alla vardagliga saker, det händer liksom aldrig någonting. Nej, nu vill jag bara komma iväg, åtminstone ett par nätter så man slipper tänka på allt här hemma.

tänk om man kunde ha det såhär skönt igen: 








Trist dag...

Skulle ha varit min lediga dag men jag hoppade in extra för ett möte på jobbet.. kom inte därifrån förrän kl 17. Det är så tråkigt att komma hem sent varje dag och nu hade jag förhoppning om att sluta vid 15 då det ändå bara var extra.
Blä.. Sen när jag nu kommer hem så har V haft sönder glastallriken i micron så det kom glassplitter i maten. Så nu är det bara att ställa sig och laga mat.

Jag är så less..

The spirit

Okej, nu har jag nästan sett hela den filmen! Herregud vad dålig den var!! Somnade frivilligt efter ca 1,5h och det är nog ingen film jag skulle rekommendera.. Tycker att aftonbladets recension (1+ fick filmen) stämde väldigt bra. 

"Det är femme fatales, regnvåta gator, mörk berättarröst,
 hårdkokta snutar och puffror för hela slanten. 
Det hela är grabbigare än om ett gäng sextonåriga mediegymnasister fått
 i övning att leka med film noir-genren. "

Jag har redan somnat en gång.. så jag gör det igen! 

God natt!

Blu-ray

Trött efter en dag på jobbet, skulle varit ledig i morgon men i stället så ska jag hoppa in och jobba extra. Orkar egentligen inte det men men.. hoppas att det inte blir till 20!  Om jag kommer ifrån lite tidigare ska jag nog åka förbi Täby c på vägen hem och kolla om det finns någon fin klänning. "Personalfest" på lördag, och då ska man ju vara fin!

Nu ska jag se The spirit på blu-ray, om jag inte somnar ;)



Mitt begär

Senaste inköpet- eyedust från make up store i färgen nightmare! Detta kommer bli så snyggt.. svart med glitter, sotat!
Jag älskar ögonskuggor och vill ha varje färg.. MUS ska det vara!

roligt.. roligt!



I Like!

Tiden går fort!

Var hos syrran i lördags, och då slog mig tanken verkligen att Rasmus inte är någon liten skrutt längre. Herregud vad fort tiden går! Det var inte länge sen han var en liten bebis och låg i mosters armar.. Det händer ju mycket på några år och man märker att han inte ser lika barnslig ut längre, det är ju bara muskler på ungrackarn! 

Söt är han iaf fortfarande, och kommer alltid vara- trust me! Dessutom fick jag lite gos med honom i lördags när vi kollade på Robinson, det var väldigt viktigt att jag skulle sitta bredvid honom! Ja lille man...

grow on.. 



Trött..

Kom precis hem från jobbet, kortdag idag.. trodde att det kanske skulle vara lire roligare väder men å andra sidan så är det här ganska mysigt med. Så länge man är inomhus ;)

Skulle vara skönt att kolla på film ikväll men det kan bli svårt, det är ju någon döviktig fotbollsmatch på tv. 

Jag blev precis avbruten av telefonen, ja självklart var det än "försäljare" (Gud vad jobbiga dom är dom där säljarna.. hehe)
Men ärligt.. vem vill ha en hipster-trosa i 100% ren vit bomull och har blivit jättepopulära i hela landet.. 
Det är ju tur att man som säljare kan tro på vad man själv säger och intala sig att jo, den här  varan är bra.. annars vet jag inte hur de skulle klara av jobbet :P

Nej.. jag kan gå och köpa mina egna trosor.. 



Hjärngymnastik...

Då har man förfriskat minnet lite med HTML-kodning. Visste väl att kunskapen kanske fanns kvar någonstans där inne..
Nu ska jag sova, natti!  

Okej.. jag är övertygad..

Jag har aldrig gillat sci-fi och massa andra konstigheter på film.. men ikväll kollade vi på Twilight och den var ju väldigt bra.
Kanske främst för att denne vampyr var så underbar? :P Haha.. vilken kille va!

Lite seg i början.. men väldigt bra film.

I´m in love with a vampire...



Tråkdag...

Usch vilken seg dag, hade gärna gjort något men jag känner mig väldigt trött, kanske är det vinet sen i fredags som fortfarande håller i sig? Vet inte om jag tycker att det är samma sak att dricka längre.. det är liksom inte värt att må dåligt dagen efter :P

Nej.. jag ska väl sega på lite till.. efter en check på kommande veckans schema- Ligger jag nog i soffan ett tag till :P hua!

Sego on..


så pigg skulle man vara..

RSS 2.0