Alla <3 dag

Jag hade tänkt fira kvällen på gymet, men har så ont i magen så jag får stanna hemma. Men i morgon!

150 kr fattigare

Innan jag gick till tandläkaren idag så tänkte jag att om det kostar 2000kr så är jag nöjd. Döm av min förvåning när jag inte hade ett enda hål och det jag betalade för undersökning, flourpensling på en tand och lite borttag av en missfärgning kostade 150 kronor! Man har ju 300kr per år som man får i tandläkarbidrag tills man blir 29. Dessa kan man "spara" i 2 år innan dom förfaller. Alltså hade jag 600kr innestående och det som resterade var ynka 150!
Här har jag gått och oroat mig över att jag ska ha minst 3-4 hål och att det skulle kosta hur mycket som helst. Nu känner jag ju mig nästan dum! ;) Nu ska jag gå till tandläkaren varje år. Det eliminerar ju risken för att få dåliga tänder.
Great success!

Dagens

Dagens humör: Less

Dagens mående: Huvudvärk
Dagens borde: Skicka en tradera-auktion
Dagens frisyr: Utsläppt (Eller frisläppt?)
Dagens smink: Concealer, puder och mascara. (HR, Clinique och Lancome)
Dagens klädsel: Mörka byxor, vit figursydd skjorta i finaste bomull (eller?). Jag har jobbat med andra ord.
Dagens planer: HADE planer på att bege mig till gymet. Varför gjorde jag inte det? Jag var tvungen att vika tvätt.. hmpf..
Dagens vill ha: En längre laddsladd till min ipad och en vattentålig kamera.

Dagens längtan: Större boende

Dagens fundering: Vad är rimligt?

Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Jobbiga människor.  
Dagens musik: Bryan Adams-Heaven fick mig att stanna till på jobbet. Lyssnade på den mycket "ages ago"  :p


The dentist

Jag ska till tandläkaren i morgon, det var jättelänge sen jag var där. Mina tänder har alltid varit väldigt bra och jag har inte haft mer än några enstaka hål, senast när jag var 12. Men det känns som att det är dags att gå nu, känner av ett hål i ena kindtanden. Men jag vill inte lägga pengar på det nu, har ju en resa att se fram emot. MEN, tänderna ska jag ju ha hela livet och jag har en skräck för dåliga tänder.

Senast förra veckan hade jag en kund i 60-års åldern som hade dåliga tänder och fullt av brun tandsten. Hennes andedräkt kunde lätt ha dödat. Jag var tvungen att backa för att inte må allt för illa. Då ringde jag till tandläkaren och bokade en tid!

RSS 2.0