En härlig lördag!

Ledig helg efter en lång arbetsvecka! Startade dagen med en 4km joggingtur. Den här gången sprang jag nästan hela sträckan, jag använder ju träningsprogramet till iphone och tänkte att NU ska jag se hur "bra" jag var. Tar upp telefonen ur fickan och hör träningsdamen i hörlurarna säga "Workput paused". Jag hade alltså råkat pausa efter 1km =( Jag fick ju min motion såklart, men nu vet jag inte vad jag har att jobba mot nästa gång ;) Får ut och springa i morgon med!!

Nu ska jag på 2-års kalas hemma hos bror. Ska även åka förbi gamla jobbet i Täby och fixa lite saker som jag skjutit upp.

Ha en fantastisk dag! Det kommer jag ha!

Jag idag

 

Sminkbild kommer sen, idag är det blå/turkost med guld ;)


Nyspinnad!!

Kom hem från mitt livs första spinning för ett tag sen, det gick bra. Svetten rann och mjölksyran kom! Jag kan inte säga att det var skittråkigt, men ändå tråkigt. Tråkigt på ett sätt som gör att man kollar på klockan hela tiden och tror att du har hållt på längre än vad du har, men inte tråkigt i sig. Jag gillar ju inte att sitta på en cykel inomhus, gör det inte på gymet heller men vad gör man inte för att hålla igång kroppen och må bra.

Så länge svetten rinner och man blir utmattad så har man ett kvitto på att det varit en bra träning. Det viktigaste är att må bra och få energi, och den energin det kostar får jag tillbaka genom att vara piggare och orka mer!

Haha, det här har blivit någon tränings- friskvårdsblogg med lite inslag av make-up nu men det är så det är just nu. Jag tycker också att det är kul att kunna gå tillbaka och titta vad jag har gjort och hur jag har tränat, så jag utnyttjar bloggen lite..

Nu ska jag gå och duscha!
Ledarskap

Idag har jag varit på utbildning i stan, mycket givande! Det är roligt hur mycket man får ta del av genom jobbet. Nu var inte det här något som mitt jobb ordnade utan det är sånt som kommer med från andra håll om man har tur! =) Man får en kick av att lära sig nya saker och allra helst andra sätt att GÖRA saker på. Det finns så mycket duktiga personer som man kan lära sig så mycket av!


I morgon börjar jag jobba kl 12, tänk vad lyxigt det kan kännas att börja 2h senare än vanligt. Sen spinning efter jobbet, jag kommer att sova gott i morgon ;) Och ikväll, gick upp 06 i morse.. inga vanliga "säljartider"


Natti!Ki box it is!

Ikväll var jag på 1,5h Ki box med en kompis. Första gruppträningen för mig. Ja, jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt att göra saker i grupp men det här var en bra början eftersom att man tränar 2 och 2 och spärrar varandra. På torsdag blir det spinning puls och nu är jag seg så jag ska gå och lägga mig.
I morgon ska jag på ledarskapsutbildning, spännande!!

Lördag kväll!

Och ett bra tag kvar tills jag är ledig- Nästa helg! Men ikväll blir det ett par glas vin så det ger mig skön helgkänsla iaf!


Nike +

Idag hade jag premiär i mina nya skor och testade även nike-sensorn för iphone/ipod. Det fungerade jättebra och jag tycker att det är rätt skönt att veta om man gör framsteg och framförallt att se hur långt du har gått/sprungit. Idag blev det totalt 7 kilometers motion för mig. Tänkte ta mig upp till gymet men jag tog lite frisk luft i stället. Gym får det bli i morgon!


Dom här skorna


Dom här byxorna


Och här är sensorn som sitter under sulan i skon.


Make up : Grönt
Dagens make-up easterProbably the best Aunt in the world!

Myskillen Lukas ska sova hos sin moster ikväll. Något som han tydligen sett fram emot sen vi bestämde det förra veckan! Sötnos!
Självklart smörar jag lite extra och gör en milkshake deluxe till grabben!
L

RSS 2.0