jul och jobb

Jag har haft det fullt upp i ca 2 veckor nu! Det har varit mycket jobb såklart, det är ju alltid så på julen, och när jag kommit hem har jag däckat i soffan eller i sängen då jag försökt se en film. Kollade faktiskt på ensam hemma, och det tog mig endast 4-5 kvällar att se hela filmen ;)
Julfirande hos min bror har jag hunnit med också, en trevlig tillställning med alldeles för många paket :P

Mellandagsrean har till hälften avverkats och det känns jäkligt skönt. Personligen så avskyr jag reor själv.. om jag går in i en klädbutik tex så kollar jag VÄLDIGT sällan på rean, det finns ju oftast en anledning till att dom sakerna är just på rea.. Hmm, elektronik är väl lite annorlunda men.. ändå. Kul när det är folk iaf och kunderna strömmar in.

Har spenderat denna kväll med att spela ett onlinespel med V, bomberman till ps3. Något beroendeframkallande ochefter ett par timmars spelande tror man att man tagit en svag dos LSD. :P

I morgon blir det jobb igen, sen är jag ledig på tisdag! Nyårsplanerna är avklarade med, verkar som att det blir en kväll inne i stan med vänner =)


Här följer några bilder från min senaste vecka :P



























En av mina två uppskattade kvarn-klappar ;)

Pure Happiness!

Livet känns förbannat jäkla skönt just nu! Snön fullkomligt vräker ner, jag har ledig helg, ute-termometern står på minus, jag har handlat julklappar och granen är klädd! Det känns så roligt att det är jul, dock har jag inte den där känslan.. tyvärr avtar den för varje år, men det är fortfarande mysigt! Jag har verkligen önskat mig en vit jul och det ser ut som att det kommer att bli det, hur som helst så har det snöat varje dag i typ en vecka nu. Jag skulle däremot vilja ha typ -10c ute, då vore det perfekt =)

I morgon blir det födelsedagskalas hos V´s kusin och dom sista julklapparna ska inhandlas.. sen blir det nog mys hemma. Jag kommer att jobba varje dag fram till jul, men det känns okej.. det är jul där också! =)









Kanonhelg!!

Åh vilken bra helg det har varit, och den är inte RIKTIGT slut än =) I fredags blev det bak med syrrans lilla tjej, vi gjorde biskvier, chokladkola, tryfflar, marsipankulor med choklad och lussebullar!! Jätteroligt var det, det var så länge sen jag bakade sådär.. en massa saker, och V var med hela tiden med =)
Efter väntade middag hos syrran, grillad fläskfilé som var väldans gott. Härligt med grillat i december! (Bra 40-års present till mannen alltså!)
Igår kom äldste systersonen över en sväng och vi gick på julklappsjakt, mötte upp pappa och tog en fika på ett värdelöst café på stan. Ett NYöppnat värdelöst café, löjligt okunnig och konstig personal.. lycka till att hänga kvar säger jag!
Men SEN var det dags för besök hemma hos oss, V´s kompis med flickvän (som vi aldrig träffat förrän igår) kom över på middag och oj vad vi ansträngde oss :P Tidsplaneringen var väl det enda som inte riktigt fungerade.. 18.00 sa vi, och vi åt 19.30. Men vad sjutton gör väl det! 
Det bjöds iaf på helstekt fläskfilé fylld med mozzarella och hela soltorkade tomater, hasselbackspotatis, färsk sparris, bearnaisesås och rödvinssås (Som jag gjort själv för första gången). Rödvinssåsen blev jäkligt bra och det var inte så krångligt som jag trodde, inte krångligt alls faktiskt.. så nu blir det nog ingen mera köpe-sås hos oss om det inte är en väldans tidsbrist!

Kvällen bjöd på lite guitar hero och en massa singstar.. tror vi plöjde igenom alla 14 singstar till ps2 och de 4 jag har för ps3. Bäst av allt var helt klart när vi körde 2/2-lag pass the mic! Aldrig gjort det förut, men det kan bero på att det inte är ofta som 4 personer vill spela.. folk kan lätt vara lite tråkiga av sig! Men igår blev det sång till klockan 03.00 hos oss :P


Snart får vi fikabesök! Mysigt =)























Nytt hos mig

Nya Cover all mix-pennorna

Önskelista

När man börjar fundera lite lätt på vad man kan tänkas vilja ha av tomten..  Smart med handskrift, mycket roligare så ;)





Var god och ha överseende med min handskrift, det är från min fantastiska telefon..

Hej världen!

Idag har jag inte mått särskilt bra, blev risig i söndags men det kändes ändå helt okej. Däremot igår på jobbet så var det riktigt jobbigt hela dagen, jag kan säga att det var första gången sen jag började där som jag riktigt längtade efter att få gå hem! Känner mig något piggare ikväll (nu är det natt va?) än vad jag gjorde igår, nu känns det mer som snörvel och huvudvärk!

Syrran kom förbi ikväll efter jobbet och lämnade mollipect mot hostan, som för övrigt blivit bättre sen igår den med. Vilken hjälte va som gör hembesök till dom sjuka!

Min käre mor dock, är väldigt orolig för mig och sa imorse när jag ringe "AHA, och hur mår DU då?!" nja, det är väl sådär säger jag. "Aha, svininfluensa!!" Men herregud tänker jag, jag är bara förkyld mamma!
"Var alert bara för att det kan gå riktigt fort, det har det gjort för dom som blivit dåliga!" Hmm.. okej, tack för att du lugnar mig genom att påstå att jag har faktiskt en ganska stor risk att dö, med min astma och allt! :P Nä, ALL respekt för svininfluensan och om det är det jag har så visst, men så länge jag inte kryper till akuten så kallar jag nog detta en förkylning, och den går nog över snart =)

För övrigt har dagen varit förbaskat vacker, igår kväll när jag kom ut från jobbet möttes jag av bitande kyla och frost! Jag kan säga att jag nästan var glad för att få skrapa bilen! Dock tråkigt att jag spenderat dagen som ett lik i soffan, lekt med min iphone alldeles för mycket.. Och den kommer jag att kunna använda på heltid den 8e, då mitt nummer porteras över från 3! Great! V tog ju faktiskt den första jag köpte, eller.. det kan ha vart jag som sa skaaaa du inte då?! Ska du inte? Och så blev det, så nu har vi en varsin =)

Dags att sova?







You´re just too shabby girl!

.

RSS 2.0