Impulsköpt Ixus 130

Måste ju ha en i-farten-kamera!

HTC DESIRE HD

Idag fick jag min nya mobil, en HTC desire HD som jag ska en längre tid. Superkul för mig som är en pryltok av rang! Jag hade precis tröttnat på min iphone och ville testa något nytt, men 4,3" skärm känns lite ovant. So far, so good.. skulle kunna ha den här telefonen ett bra tag utan att ledsna!

Shopping för håret

Min plattång har den senaste tiden gett upp. Det skyddande lagret som är på teflonen har börjat lossna så det känns verkligen som att det sliter otroligt mycket på håret när man använder den.
Så idag passade jag på att beställa en ny ifrån Ga.ma, en cp1 ceramic som ska vara bra.
Och inte nog med det så fick jag ett test av en hårolja utav en kär vän som jag var tvungen att beställa hem. Man kan ju lätt tro att olja gör håret fett, men den här oljan är bara super på alla sätt!
Det är så skönt när man upptäcker en produkt som man undrar hur man har klarat sig utan hela tiden, men that´s what friends are for! Det är bra att tipsa varandra.
499:-
209:-
Beställ hårprodukter från baresso.se --> Jättesmidigt, billigt och snabb leverans!

Vilken helg!

Fredagen bjöd på idolmys med systersönerna, igår en promenad på stan, fika och julgodis-bak innan vi drog oss vidare för lite vin och sen utgång. Vi var verkligen hemma i tid igår o det känns otroligt skönt nu dagen efter! Ikväll blir det nog lite mys hemma hos syster, hoppas på det!

OPI Burlesque

Mitt senaste nagellack är verkligen supersnyggt, men svårt att fånga på bild. Kommer nog att köra på det i nyår!
Det passar bra till min nya klänning, som också är finare i verkligheten ;)

Jag älskar julen

Och det är väldigt roligt att ge bort fina paket. I år har jag hittat riktigt bra julklappar till dom flesta och har bara några personer kvar att köpa till. Det blir ju alltid lite stressigt eftersom man jobbar rätt mycket i december, så det är skönt att ha det klart i tid.

Kollar på förkväll

Och jag KAN inte sluta bli arg och irriterad. Jag avskyr Regina Lund. Jag avskyr henne. Störda fula människa. Håll käften!

RSS 2.0