Fotopackning

CANON EOS 50D + 17-85MM USM
2X 8GB COMPACT FLASH
LADDARE + BATTERI
67MM HOYA UV + 67MM HOYA CIRC. POL-FILTER
KATA VÄSKA
CANON IXUS 130IS
8GB SD MINNE
VÄSKA
UNDERVATTENSFODRAL TILL IXUS
LADDARE + BATTERI
Och ändå saknas det en sak, ett vidvinkelobjektiv... Sigma´s 10-20 ligger på jobbet men jag har inte köpt det :(

Bose AE2

"Köpte ut" dessa hörlurar till min pappa idag. Snäll som jag är så kopplade jag först in dom hemma för att se att dom fungerar som dom ska ;)
Det finns såklart värre men dom här är ändå riktigt bra! Undra om det är förbjudet att kidnappa dom? Jag ska ju trots allt sitta på ett flyg i 10h i morgon.

1795:-

Packa packa vika vika

Har strukit massa klänningar idag och kom fram till att det kanske inte behövs 12 klänningar med. Tror nog att jag kan välja bort 2 st så då blir det ju bara 10 kvar!

Hoya polariserande filter

Idag köpte jag ett filter till min kamera, eller ett måste till min kamera. När det är starkt solljus eller utomhus över huvud taget kan det vara värt att ha ett polariserande filter. Det förstärker färgerna och ger blåare vatten och grönare skogar samtidigt som det tar bort fula strålar.
Jag hade ett sen tidigare också men det var jag inte nöjd med så det fick bli ett Hoya-filter som man vet är kvalitet.
Jag känner att jag inte riktigt har låtit min kamera komma till sin rätt det senaste halvåret. Jag har knappt fotat någonting alls. Men kommande veckan kommer det garanterat att bli ändring på det. Jag har tom köpt ett till 8GB-kort och hoppas att det kommer att räcka.

Lite make up
Timberland earthkeepers

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om dom här riktigt. Men jag vet att dom är grymt sköna att gå i och att dom säkert kommer att passa finfint till både klänning och jeans.
RSS 2.0