Skorstensfri spis

Bra impulsköp av oss, vill ha en större egentligen. En fristående för golv. Men det här var ett måste, vi kunde liksom inte tacka nej riktigt ;)

Första vårtröjan!

På våren och sommaren älskar jag marint, det är fint och klassiskt. Det här blev mitt första vårplagg detta år.
Kollade bilder, jag hade nästan fått lite färg i början av förra sommaren ;)

Then you gonna say "whos that tight ass?!"

Känner mig fräsch som en nyponros!! Nja, men efter jag duschat kommer jag att göra det! Kände att 40min crosstrain var liksom ingen utmaning längre, så jag behövde pressa mig själv lite, lite till. En 5-min ökning då och då gör ju passen successivt längre. Men när jag hade ökat till 45 så tänkte jag att nu kan jag lika gärna köra 50 min om jag klarat mig såhär länge. Och så blev det!

Innan jag tränade somnade jag 10min på soffan och var så seg. Nu känner jag mig så pigg att jag skulle kunna bestiga Mount Everest, typ! ;)

Men jag saknar en sak, en träningskompis! Frivilliga är välkomna att anmäla sig för casting!


Doktor!

Idag var jag hos doktorn för att få nya astma-mediciner. Det gick väl bra, har även fått utskrivet allergitabletter då hon trodde att det kunde vara det som utlöste astman. Allra helst när jag berättade om möglet i vår lägenhet. Det kändes skönt att få en annan medicin nu, ska testa den i morgon. Vågar mig inte på att ta den nu när jag ska till gymet så idag kör jag på det gamla vanliga. Den stora chocken kom däremot när jag skulle hämta ut den på apoteket! 700 spänn!! Tror dom att unga människor med astma är gjorda av pengar eller! Herregud, det var väl en jäkla tur att jag bara behövde en medicin den här gången. (Brukar annars ha två olika)
Snart ska jag träffa min syster en stund, sen ska jag träna, sen hem och duscha o byta om, sen handla. Ikväll ska vi nog äta lax =)
Kolla mina armar, jag är verkligen inte känslig för varken blod eller smärta men tanken slog mig att jag fan inte har lämnat ett blodprov förut. I högra armen kom det inget blod så hon fick vicka fram o tillbaka med nålen och "skrapade" i armen på mig. Gör det ont? frågade hon.. JA! Det hade börjat göra ont, som att hon kom åt nån nerv. Sticket i vänsta armen gick bättre men det var fan obehagligt. Har piercat mig (I mina unga dar´) men det var ingenting mot att bli grävd i armvecket!!
Nån bra narkoman skulle jag nog inte bli alltså!

Kocken själv-Angelica

Idag fick jag improvisera lite. Var och handlade efter jobbet, och ville äta något annorlunda, något annat än samma sorts mat som vi ofta gör. Dock kan jag ibland testa och bli väldigt missnöjd när jag väl lagat klart maten, men idag blev det perfekt!

Stora pastaskruvar av bättre sort, röd pesto, färska champinjoner, sockerärtor, cocktailtomater och lite matlagningsyoghurt för att få det lite krämigare. Resulterade i en jäkligt god pastaröra! Bra där Angelica, ett till recept i matlagningsbagaget!


Ready for a date

Nu ska jag och Sara ut och äta, mysigt! Sen blir det bio, svensk hederlig komedi i Josef Fares-anda. Länge sen jag var på bio, eller.. ja, ganska iaf!
Gick upp jäkligt tidigt i morse, 06.30.. jäkla möten som tvingar upp folk på omänskliga tider!
Nu ska jag dra mig ut i snöovädret!

1h 45min

Körde långt pass idag (enligt mig iaf, vet inte hur länge andra gymar). Drog med mig pappa dit också. Idag körde jag 40min crosstrain (som i söndags) och sen 1h styrketräning. Om ett par dagar går faktiskt mitt gymkort ut, en månad sen jag började alltså. Jag har varit där ca 3ggr per vecka så det tycker jag är rätt så godkänt för att vara en som inte får arslet ur vagnen. Känns som att jag babblar en del om min träning just nu, men det är ju SÅ skönt.. jag har mer energi, känner mig starkare, orkar mer och är mer nöjd med mig själv. Och då är detta ändå bara början, så bättre kommer det att bli =)

I morgon ska jag på säljledar-möte för data. Ett möte då alla säljledare i Sverige träffas och diskuterar saker och har en viss utbildning. Om det känns kul? Nej, inte ett dugg jäkla kul. Förutom att man får betalt för att göra något annat än att stå i varuhuset. Men jag var på ett möte förra veckan och så går det ett par dagar och så är det dags igen. DET är lite värdelöst. Dessutom så bråkade min bil med mig sist när jag skulle hem, bromsarna frös och ville fasiken inte släppa heller. Så nu tänker jag inte åka långt med den själv, inte om det är kallt. Mamma var snäll och sa att jag kunde låna hennes bil, och den har gått 200 mil så det håller förhoppningsvis lite bättre ;)

Nu en espresso, innan jag somnar i soffan!


Underbara fredag!

Idag var jag och tränade kl 07, man kan säga att jag var där i rätt bra tid! Jag lämnade in bilen på Saab nämligen, kopplingen skulle fixas. Och då tänkte jag att om jag går hem och lägger mig så kommer jag inte att hinna träna, därför var det bättre att bege sig till gymet direkt! Fick lite astmaproblem idag med, men nu har jag beställt tid hos doktorn så jag får andra mediciner.
Efter det gick jag och åt frukost med Sara, lite senare träffade vi en annan vän som är gravid. Hon var så fin och det var jättekul att träffas, var länge sen!
En skön fredag enligt mig.. nu väntar en ledig helg och i morgon får vi se vad som händer.

Astma

Fan vilken vidrig åkomma det är. Idag åkte jag till gymet efter jobbet. Riktigt taggad och sugen på att träna. Jag tog min spray innan jag åkte dit men jag klarade ändå bara en halvtimme på crosstrainern innan kroppen sa ifrån. Jag sket i att det var tungt att andas men när det blev lite snurrigt pga syrebrist fick jag helt enkelt lägga av och åka hem. Jag är så less. Och jag vet att det beror på möglet i vår lägenhet. I fjällen hade jag inga problem från sön-tors. Men på torsdagskvällen när vi kom hem så kom det efter typ en halvtimme. Jävla skit!

Work again

Hemma i verkligheten. Fasiken så skönt det är att vara ledig och åka iväg. Men nu är det på riktigt igen och det känns inget kul alls :P Idag har jag iofs bara jobbat 10-16 men ändå, mycket bättre att vara ledig ;)
Ikväll börjar ju skiten igen, Melodifestivalen.. vi får se om jag tittar på det. Om V får bestämma så blir det INTE svt ikväll. Och jag kan väl inte säga att jag är annorlunda, men jag är en sån där "i brist på annat"-tittare. Förhoppningsvis kanske man kan fixa fram en film i stället =)
Nu ska jag vila en stund!

Hemma från Lofsdalen! Bildbomb!

Igår kväll kom vi hem från härliga Härjedalen. En jobbig bilresa men en väl värd upplevelse för mig som aldrig åkt skidor! Började redan första dagen, 3 åk i barnbacken och sen upp på en topp. Jag är rätt nöjd över min insats ändå. Åkte faktiskt alla 3 dagar, och det gick bättre och bättre för varje gång. Favoritbacken var en blå backe som inte lutade allt för mycket. 1700m lång var den och det blev många turer nedför den.

Första dagen var det både moln och sol, andra dagen soligt och snöigt.. sista dagen var det blåsigt och kallt! När man satt i sittliften så kändes det som att ansiktet frös. Men ändå en skön känsla att vara ute hela dagen och sen komma hem och vara TRÖTT kl 21.00!

Hoppas på att det blir fler skidresor, och att jag kommer ihåg lite av det jag lärde mig under denna resa =))

No connection

Vi blev glada när vi såg en router i vårt rum.. Men den fungerade tyvärr bara i en dag. Sen slutade tvn och internet att fungera. Därför har jag inte kunnat skriva något men nu använder jag mobilen :) Igår åkte vi skidor, jag tog 3 åk i barnbacken och sen tog vi sittliften upp på en topp. Det var en grym utsikt men sista biten var en blå backe.. Den första biten grön. Det var lite väl brant för mig som aldrig åkt skidor men på toppen trivdes jag bra! Benen var helt slut efter att ha spänt benen i typ en timme non stop!! Därmed fick jag ju iaf träning! Nu blir det frulle, återkommer!

RSS 2.0