purple smoke

Jag har varit hemma från jobbet två dagar, förkyld. Är fortfarande inte pigg och har feber till och från, men i morgon ska jag ändå åka på möte. Det är i Uppsala denna gång, 2 dagar. Det är viktigt att gå på dom där mötena så jag får strunta i att vara sjuk helt enkelt, men när jag kommer hem på torsdag så är jag ledig hela 3 dagar!
Idag bjuder jag på en sminkbild, med svart ögonskugga, MAC-pigment i rosa/lila och eyedust från MUS. För övrigt så sminkade jag min vän Amanda i lördags. Lite läskigt när man inte vet hur andra ska reagera, jag menar.. alla gillar ju olika mörkt/färgat.. hmm.. förutom jag då, jag experimenterar ;)
Men jag tror att hon blev nöjd, jag blev det åt minstone!
Nu ska jag packa väskan!

Söndag

4 timmars jobb. Ej effektivt sådant. Sen handlat mat, somnat på soffan och nu har jag lagat maten med. Veckan bjuder på 6 dagars jobb och på min lediga torsdag så ska jag nog gå på Ki box med Elaine. Jag har verkligen saknat den och nu är det dags igen. Alltså blir det nog en jogging/rask promenad-runda mån-ons om jag ska kunna orka hela passet sen. Vågar inte tänka på vad som hänt med min kondition under sommaren!

Angelicas Önskelista

Som sagt.. min lista innehåller en del saker. En del jättedyra saker och en del billiga. Men vad är annars en önskelista? Det kan ju låta lite smått konstigt om man önskar sig saker för flera tusen men sen är det ju faktiskt så att man också förstår att man inte kommer att få dom sakerna. Men önska kan man ju.. =)

-Sigma 10-20 Objektiv för Canon
-Speedlite 430EX II blixt
-Babyliss sminkspegel med belysning (Eller vad för jäkla märke som helst!!!)
-MAC-pigment (ögonskugga)
-Resepengar
-Presentkort på möbler (MIO, EM eller Stalands)
-Undervattenskamera/kompaktkamera (Typ sony T99 eller TX9)
-Planksteks-plankor
-100mm macro till Canon
-Mascara, Lancome Hypnose
-Mystofflor
-Nespresso
-Tårtfat
-Höga lattemuggar i porslin
-iitala hot&cool muggar
-Presentkort på skor (Skoman, Nilsson, Scorett?)
-Make up store penslar (eller presentkort)
-STOR (Och då menar jag stooor) sminkväska
-Penseletui för make up-penslar
-Paganinikontraktet av Lars Kepler (Förra boken var såå bra!!)
-Ögonprimer
-Redken´s all soft
-En svart Marc by Marc Jacobs-väska.. man fick väl önska eller?

Fall Boots

Dom här är så attans snygga att jag inte kan välja!

Min önskelista...

..som jag börjat knåpa lite på börjar bli omänskligt lång. Varför är det så? Antingen har man inte en enda idé eller så har man hur många som helst!

Caldera Bay Kreta

Nästa augusti ska jag åka hit! Åh vad skönt det kommer att bli. Mamma, syrran och jag! Lite vin, privat pool, lite fetaost, lite oliver o massa Grekland! Sa jag privat pool?!?

Resultat!


Mot brunare nyanser..

Nu har jag köpt hårfärg, idag höll jag på att spy på min nuvarande och har bara längtat hem så jag kan färga! Ändå är jag osäker.. lite osäker. Men nu är det dags!

Värme igen

Och idag hade man kunnat ligga på stranden, men det är så dags att komma på nu! Har hittills ägnat dagen åt att ta en långfika i solen, byta en trasig väska och funderat på min hårfärg :P Orkar inte fortsätta slinga, tycker det är fint med ljusa nyanser samtidigt som jag anser att jag passade i mitt mörka hår.  Vilka problem..

Min Donut Bun

Superenkelt och ganska sött faktiskt! Första försöket..
Nästa gång gör jag den högre upp på huvudet!

I´m dreaming and i´m going!


RSS 2.0