Jag är glad, och jag är irriterad

Som jag sagt tidigare så trivs jag med mitt jobb, jag har världens bästa chef och ett par trevliga kollegor som är hjälpsamma och bra. Sen finns det ju alltid vissa saker som känns lite konstiga. Jag är rätt van vid att man som kollegor är trevliga och lättsamma med varandra, att man hjälper varandra och inte konkurrerar ut någon. Just nu känns det som att jag är en eskimå i Sahara. Nu är det säkert inte riktigt så men vissa folk har nog jobbat på samma ställe fööör länge. Och såna tål inte förändringar. Thank god for Täby, där var det fanimej personalförändringar varje månad, och nej.. det var inte heller bra!

Men det fick folk att lära sig att respektera varandra och att hantera nya människor!
Nog om detta, jag kände bara att jag är less på folk som gör sig själva okloka genom att vara trångsynta och ej öppna för förändringar!
För övrigt har jag även haft ett trevligt samtal idag med, jag känner mig så glad. Tack för att ni tror på mig och tack för att ni gav mig chansen!
Nu ska jag in i duschen. Snart är det helg, och jag mår bra! Så bort med alla mörka tankar och in med friheten och leenden, skratt och trevligheter!!

Fotboll

Vad ÄR det som gör att jag tycker att detta är det värsta dom kan sända på tv? På kvällarna? På kvalitetstid? MIN kvalitetstid? ÅH.. det är så tråkigt. Och nu kan ni tycka att, hallå!? Tv är ju inte allt.. gör något annat vettja! Men njaee skulle jag vilja säga, min kära sitter ju då klistrad vid tv:n och det är liite det som är problemet. Den där kvalitetstiden försvinner liksom ;)
Inte nog med att det går på tv, det går att titta på live i Solna typ varje måndag också! Plus, att det går att utöva själv, både träna och spela matcher. Men tro inte att det tar slut där! Det går nämligen att diskutera det med varje vän/bekant/släkting som man träffar också!
Haha, egentligen är det ju ett fantastiskt intresse, men det vore nog lite bättre om vi var två som delade det =)

Trevlig dag!

Jag och Sara gick en sväng idag, hittade såklart ytterligare några saker som ville bli ägda av oss så det blev några inköp idag också :P  "Lunchade" på Tösse, kycklingmacka med avocadoröra. Gott! Hon fick också sin present.. som utlovat. Ett set med rengöring och återfuktning från Clinique. Tror hon blev glad iaf =)
Today
Microshadow "Muffin", MUS
Microshadow "Forrest", MUS
Microshadow "Choco dór", MUS
Eyedust "Bamboo", MUS
Mascara "Virtuose", Lancome




LUNCH




Synkronisering på hög nivå!







Dagens






Jay Sean ft Lil wayne- Down

Måste bara säga att jag tycker den här låten är skön, lite tjejig sådär  ;)

Hösten kommer med stormsteg, 3 grader ute!

I morse gick jag upp 06.30 för att åka med min bil till Saab, dom har bytt en del av avgasröret och när jag fick tillbaka bilen förra veckan så skramlade/vibrerade det liksom under bilen. Men nu har dom iaf fixat till det så jag slipper skämmas! :P
Hur som helst, det var 3 grader när jag åkte hemifrån, och när jag nyss skjutsade V till jobbet var det 4 grader! Jag har frusit likt en kinesisk nakenhund i Abisko. Men nu efter att ha nästan maxat elementen och köpt en stor latte på Mc Donalds så känns det lite bättre! Hösten är mer än välkommen för min del. Nu får jag ju använda mina nya stövletter och snart kanske stövlar (Ett par nya ska ju inhandlas med). Och inte mig emot att använda stickat och ullkappor =)
Nu ska jag ta och pudra näsan lite innan jag beger mig och uträttar några ärenden och sen träffar Sara. Hon fyllde år igår så hon ska få sin present. Vilket tyvärr sket sig som jag var orolig för. Men men, det är bara att gå på plan B!

Den inre kretsen

Okej, nu funderar jag bara. Är filmjävlarna verkligen dubbade på riktigt? Förut trodde jag att det var något fel och att ljudet bara släpade lite? Okej, man kan väl egentligen inte klaga eftersom att man verkligen inte är tvungen att titta på skiten. Men jag gjorde det ikväll iaf, och jag tänker klaga. :P Jag har läst boken och tycker faktiskt att den var ganska bra. Det var ett tag sen, visst.. men när jag såg på "filmen" så började jag fundera över handlingen!? Var det verkligen så i boken? (Jag kan ha somnat mellan raderna) Eller har dom bara tagit vissa delar i filmen? För enligt mig var några väsentliga saker borta.. som att det var en sekt tex!
Skit samma, jävligt kasst att ens sända det där. Det hade ju kunnat vara okej.. men det är det inte tyvärr!
I kväll har jag betalat räkningar. Jag vet inte varför men jag tycker att det är rätt så skönt faktiskt, då vet man exakt hur mycket/lite pengar man har kvar och jag skulle nog säga att jag har väldigt bra koll på ekonomin. Det är lite som en befrielse att ha betalat räkningarna. Då vet du hur mycket frihet du har kvar de nästkommande 4 veckorna ;)
Jag vill ha en iphone, nu..


När det kommer till teknik är jag sjukligt "vill-ha-ig"!!
Nu ska jag försöka somna, huvudvärk! =/
Mitt nya nagellack från O.P.I
Bästa!

Saturday night out

Igår var jag ute och åt med en kompis och några bekanta. Alltid trevligt med god mat, vin och sällskap. Jag kom hem rätt tidigt, ca 23.30 så jag känner mig fit for fight inför jobbet idag! Jag tycker att det är så skönt, att ha nära till jobbet och att arbetstiderna är 12-16 på en söndag. Man hinner ju faktiskt med att ha ett liv!? =)) Det är jag inte direkt van vid! Tack för det!

Idol och armbrytning

Ikväll var vi som jag tidigare nämnde hos min syster. Kvällen bjöd på idol, armbrytning mellan de två sönerna (som senare eskalerade och blev brottning), magdans (dock inte av syrran i egen hög person), jultidningsköp (jag är barmhärtig, det finns ju inte ett skit man vill ha.. men man måste faktiskt köpa!), kaffe och äppelpaj/choklad. Det var riktigt trevlig, och nej syrran.. jag ljuger inte! Det var trevligt!

Ibland är det rätt skönt att åka och hälsa på någon så att man inte bara sitter här i soffan och glor. Vi två.. dag ut och dag in ;) Nej.. så illa är det inte riktigt.
I morgon blir det jobb för min del, men det känns helt okej. Jag har haft två bra lediga dagar och nu väntar löningshelg, något som oftast betyder något bra när man jobbar inom handeln. Allra helst om man är säljare, vilket jag kanske ska våga kalla mig själv vid det här laget!
Hur som helst, sen väntar en trevlig middag ute för att fira Sara som fyller år på måndag. Och jag hoppas innerligt att min present kommer att bli bra. Det är något som har fått mig att bli väldigt osäker, något jag kom på! Bara hoppas att jag har fel och att presenten faktiskt blir sketabra!
Night..

Shoppingbegär stillat

Idag var jag och Sara iväg och spenderade lite pengar.. eller mycket, det beror på hur man ser det! =) Jag hittade inte så mycket kläder som jag föll för, MEN jag köpte mina ankelboots/stövletter som jag sneglat på länge. Dom från Vagabond! Måste säga att jag känner mig mycket tillfreds med dagen. Sambon har precis gett sig iväg för att handla middag, så kvällen är räddad! =)
Dom här har jag ju glömt bort med:
NU- Idol hos syrran &Co

Bloggdesign

Idag har jag (lite snabbt) hjälpt min vän med hennes nya blogg. Mest bara ändrat lite bakgrund och gjort en header. Den ska vidareutvecklas, kika gärna in hos henne! =)

Perfection

Eftersom flera sa att den här bilden var fin så lägger jag upp den. En sötnos med mig som fotograf!

Fourteen again!

Alltså, jag gillar inte pop. Alls! Men när jag hör Backstreet boys låt "Straight through my heart" så får jag känslan av att vara 14 igen..  ;)
A.J är dessutom helt okej ;)

Fotoutskrivaren Angelica

Haha, det har länge pågått diskussioner huruvida vår skrivare är totalt KASS eller inte. Den har inte använts på 1,5-2 år och jag har sagt att den är så jävla dålig och bläcket har ändå torkat så släng skiten bara. Men nu har den stått på garderoben ett tag och idag fick V för sig att han skulle bevisa för mig att skrivaren minsann fungerade HUR bra som helst! Hah! Lycka till tänkte jag.
Dessutom har vi inte ens någon installationsskiva så glöm det kom jag på. MEN, efter någon sekund plingade det till i mitt huvud- jag har ju en Mac! Den klarar ju de flesta enheterna i denna värld utan att ens installera! Fantastiskt bra gick det och V vann över mig (Fan!). Jättefina utskrifter och denna skrivare är en fotoskrivare.. snabb är den också! Att gamla Bettan var så bra, det hade jag ingen aning om!
För min del bar det av mot jobbet för att inhandla lite fotopapper så det är väl det (och lite jobb) jag har hållt på med under eftermiddagen.. roligt!
she´s so pretty..

Flickan som lekte med elden

Nu vankas det bio, och i morgon börjar jag jobba kl 07.30. Ultimat? Nej.. Men roligt =)

Analfabet

Snälla människor, jag hoppas att ni inte tror att jag är totalt värdelös på stycken. Jag GÖR faktiskt radbyten i texterna men när jag har publicerat inlägget så kommer dom inte med. Därför är det oftast bara en lång text i ett enda stycke och jag stör mig på det.
PUNKT

stress

Idag var det mycket på jobbet, hann inte göra mycket av det jag hade tänkt. Om man ändå hade lite "kontorstid" inräknat :S Får ta nya tag i morgon!
Åt middag hemma hos Sara efter jobbet och kollade på Simon&Thomas samt Svenska hollywoodfruar, ja.. vad ska man säga. Wicked! Blev lite grönsaker med dip också, har nog knappt ätit det någon gång. Förutom på fritids en gång när jag var 9 (?). Gott =)
Ja det var min dag, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar! =D
Slänger upp en ny söt bild på mig med.
(gjord av syrran)
;)

Ny vecka väntar

I morgon blir det jobb igen, det känns alltid lite tungt. MEN, när jag tänker lite, lite mer på det så är det inte så tungt faktiskt, det ska bli kul att fortsätta med mina projekt jag startat! Jag har haft en bra vecka+helg och nu ska jag sova!
God natt!



Vagabond höst/vinter 2009

Har hittat ett par stövlar och ett par boots som jag verkligen vill ha. Jag gillar Vagabonds skor för de är sköna, bra och passar alltid bra storleksmässigt för mig. Dom lägre är sjukt snygga och lite annorlunda, och dom höga är nästan precis såna jag vill ha. Att hitta JUST precis såna jag vill ha kan nämligen ta en tid så jag kommer nog köpa dom och nöja mig med det =)
Kanske köper jag båda paren!


Vicky 1400kr


Rosie 900kr

Skoprovning och hyrfilm

Idag var jag med Sara och kollade på lite skor, sen hyrde vi en film! "The reader"... sådär, helt okej handling men rätt långdragen. Jag missade såklart en minut eller två i mitten av filmen, blev lite dimmigt framför mina ögon och jag vaknade till av "SOVER du?!" Nej svarar jag :P Hur kommer det sig att hon alltid frågar det när vi kollar på film? :P Kanske för att jag för det mesta somnar iaf en gång ;)
Nu ska jag äta innan vi ska lämna syrrans bil hos henne, dom var ju ute och drack bakfylla igår dom! :P
Idag blir det pastagratäng a´la Annelie

Busy

Har haft en del att göra de senaste dagarna. Har varit iväg på två roliga dagar med sl-möte för data som sagt. Känns kul när det är lite annorlunda mot det man har gjort i två år.. och där man redan vet det mesta. Sen är det ju alltid kul att utbyta erfarenheter och strategier med andra. Plus att umgås med folk från andra butiker. =)

Idag har jag haft "kalas", visst låter det otroligt vuxet? :P Hade besök a
v min del av släkt och familj, det är alltid trevligt att få besök, även om det inte är optimalt på 57 kvm. =)
Och just det, tack kära bror med familj för att jag äntligen kan köpa de där Replay-skorna som var "to die for"! Helt otroligt att ni hittade exakt dom för 349:- i stället för 2000!!  ;) :P Ullared nästa!
Nej men faktiskt, jag ska köpa mig ett par skor för det bidraget! Tack!
Nu ska jag dricka upp mitt glas med vin och se hur många får jag hinner räkna innan jag somnar i soffan!
Tack kära syster för vacker tårta och
en Angelica med änglalockar ;)
(Pssst, den var GOD med!)

Möte, data

nu sticker jag iväg till Kista på möte (igen), den här gången är det sl-möte för datas räkning. Ska bli kul, jag har ju inte varit så insatt i just data förut! Tillbaka i morgon...

Ännu en fikakväll!

Pappa och hans sambo kom förbi nu på kvällen, min systerdotter var här med. Av pappas sambo fick jag ett kit med schampo och inpackning från ett frisörmärke+ 2 flaskor rödvin. Jag blev jätteglad, dyra hårprodukter är otroligt viktigt men dessvärre prioriterar man inte att köpa det själv alltid. Och rödvin är ju gott! Nu är det höst igen och det är mysigare att sitta inne och ta ett glas på kvällen.. på helgerna förstås! =)
Nu ska jag kolla klart på skitprogramet "Kändisjungeln"... jag tycker det är riktigt dåligt men jag har inget annat att göra :P
till vänster, V
till höger, Mormor

Replay boots

Dom här vill jag ha, grymt snygga! Ca 1800kr.

Birthday no. 21

Ja man är ju bara barnet än så länge! Njuter av att ännu inte tycka att det innebär ångest att fylla år, fast jag tror nog inte att jag kommer att bli så i vilket fall.. Idag har jag jobbat, började dagen med "paket på sängen", eller ja.. i soffan, självklart var ju jag uppe först och var lite stressad iväg till jobbet. Ingen frulle på sängen här inte! :P Har iaf haft en bra dag, mormor kom in med blommor på jobbet, och så även pappa. =)

Sis &Co och pappa kom och fikade ikväll, trevligt! Av kära syster fick jag en tur med "Stockholm ghost walk", givetvis med henne som sällskap! Vi kommer att avsluta kvällen med en god 3-rätters middag, mysigt!
Det ser jag fram emot och det var riktigt kul att få en upplevelse i present, kommer ihåg när jag fick en biljett till "RENT" (musikalen) av mina syskon när jag fyllde 14(?) och det glömmer man liksom inte lika lätt som en vas, tröja eller smink =)
Jag är ju lite insnöad på det här med spöken och andar, I belive! Haha, jag tror fortfarande att min farmor hälsade på mig i drömmen i förrgår!! Den här turen är tydligen väldigt populär och det handlar inte direkt om just spöken heller, utan mycket historia.. hur som helst så ska det bli spännande att se vad det kan vara!
Tack Sis!
Jag fick lite andra fina presenter idag med, pappa kom med kaffemuggar och en kanna + cash =)
V gav mig lite fina saker som en pojkvän ger till en flickvän! Nu ska jag ladda inför det stora taberaset på lördag då resten av släkten och även ovannämnda (tror jag) kommer.
Dom här två fick jag av söt-Sara igår, fina va? =)
Resultat av kanelbullstillverkning ;)
Pappa tyckte minsann att jag skulle ha en tårta dagen till ära!

Go shorty, it´s your birthday

Haha, det känns inte liiiika speciellt längre, som det gjorde när man var liten. Ligger i sängen och försöker bli trött, och jag är nog på god väg! I morgon jobbar jag och sen kommer sis &co och pappa och fikar på kvällen. Det riktiga taberaset går av stapeln i helgen sen. =) Var på Michael-kalas i helgen.. mitt gudbarn även kallad brorson fyllde år, men vi kom såklart när kalaset var över då jag jobbade till 16. Däremot bjöds det på väldigt god yakiniku! Hemmagjord och godare än på restaurang!
Sova var det ja... =)

Spotify playlist

Medans min bulldeg jäser så passar jag på att göra en ny spellista i Spotify, för hösten! Kommer på mig själv hela tiden med att lägga in låtar som jag har på nästan alla min listor :P Favoriter helt enkelt!
Däribland har jag: (även nyfunna och lite jokrar) ;)

Slipknot- Snuff
Shinedown- Call me
Live- Where do we go from here
Plan three- Achilles heel
Volbeat- I only wanna be with you
Freak on a leash- Korn feat. Amy Lee
Engel- Sense the fire
Itchy Daze- Monster
Sean paul- Press it up

Jodå, lite av rn´b och dancehall-Angelica sitter kvar ;)





Kanelbullar

Ja just det, så var det ja. Jag fyller ju år på måndag och allt. Det hade jag glömt bort! Så idag när jag är ledig ska jag passa på att baka kanelbullar tills det blir kalas nästa helg! Kanske kommer även pappa och tittar förbi på måndag, om jag har tur ;)


Den vilda jakten på objektivet - mission accomplished(!)

6 veckor utan objektiv, 6 VECKOR! Idag fick jag nog och ringde och frågade vad dom höll på med. Tydligen hade det blivit något missförstånd med att butiken skulle ha beställt ett nytt objektiv, men infot som dom gav var att dom hade beställt ett och skulle skicka det till mig.. Som tur var fanns det i lager i Täby (Det kan jag tacka mina forna kollegor för) och jag fick hämta ut det där i stället.

Nu kan jag alltså fota som folk igen, det objektivet som jag köpte är verkligen jättebra men det är lite krångligt att behöva backa så långt när man tar kort inomhus. Sen är det svårare att ta macro-bilder. Som tur är har jag ju en ny, snygg kameraväska så jag får med mig båda objektiven när jag ska fota. Känns lite sådär att behöva byta hela tiden med tanke på damm och sådär, men det får jag leva med!! =)
Jag är pigg ikväll, sov alldeles för länge i morse. Efter att V hade gått till jobbet lade jag mig i sängen igen och vaknade 13.00. Men vad ska man göra för att bli frisk om inte vila?
Ska väl däremot försöka sova nu....


Foto: Angelica

Ledig sjukdag

ÅHH. Det känns så fullkomligt värdelöst att ligga här hemma och vara sjuk. Samtidigt tar jag tillfället i akt att vila när jag ändå är ledig, vill inte vara sjuk från nya jobbet ännu :P Däremot har jag alltid ett begär av att göra saker, jag blir lätt uttråkad och det måste hända något. Mina lediga dagar brukar inte ha en lugn stund.
Men vad gör jag idag, jo.. sitter i soffan och spelar Playstation 3. Resistance 2 får det bli idag ;) Funderar även på att börja kolla igenom Oz-boxen som jag köpt. (Inte trollkarlen från OZ, utan fängelseserien Oz) ;)

Flowers are sweet and bugs are creep

Foto: Angelica
Foto: Angelica (mest bara för att den var så äcklig!!)

Jag är helt slut..

Jag har gått och hostat och mått "dåligt" på jobbet, men nu har jag två väl behövda lediga dagar. Jag hade nog inte orkat annars, när jag kom hem orkade jag knappt gå upp för trapporna. Nu blir det till att vila och försöka vara piggare till helgen då det är jobb igen.
Nu är det idol..
Trodde jag! Det är fotbollskväll =(

Tisdag och biljakt

Idag har jag jobbat min andra dag, det går bra! Det har varit en hel del att göra men det är samtidigt så motiverande och kul när man ser att det verkligen sker förbättringar. Jag är helnöjd och vet att jag har valt rätt =)
Skulle åka och lämna bilen ikväll, hos min styvpappa. Blev omkörd av en audi och kort därefter 2 polisbilar i världens fart (dock körde audin liiite snabbare). Efter nån kilometer låg en polisbil i diket, eller ja.. på en åker. Det hade gått fort och ratten hade nog inte riktigt hängt med i avfarten. Bra där! ;)
Nu ska jag försöka sova, känns som att jag är villig att gå och lägga mig tidigare än när jag jobbade i Täby. Kanske för att jag har mer tid hemma på kvällen. =) Dessutom har jag blivit sjuk, snuvig, lock för öronen, hosta och lite feber. Visst det är väldigt mycket snack om svininfluensan, men jag är nog bara förkyld. Än så länge ligger jag inte i 39c feber ;)
God natt!
Foto: Jag

1,2,3- GO!

I morgon befinner jag mig på mitt nya jobb för den första riktiga arbetsdagen. Har varit där och checkat läget lite ett par gånger men i morgon börjar jag att sälja för fullt. Dessutom är det massor av saker som ska göras, men det tänker jag vänta ett par dagar med. Först måste jag komma in i själva arbetet just där.
God natt, wish me luck...
Det var en gång sommar..

Dagens gröna

Make up store:
Microshadow "Muffin", microshadow "Regent", eyedust "Bamboo"

Tresemeé conditioner

Gick in på Coop idag på vägen hem från pappa. Stannade till vid STORA schampo- och balsamflaskor. DET gillar jag, för det går åt väldigt mycket balsam för mig, och jag tycker inte att man ska snåla med det. Det här märket är ju ett "frisörmärke" fast det är billigare och säljs i en vanlig butik. Med det säger jag inte att det är samma sak som det du köper på en salong, men jäklar vad bra det var ändå! Jag gillar krämiga balsam och det här var det, plus att det inte stank parfym, bara fräscht och rentvättat. Håret blev riktigt mjukt nu efteråt också.
Värt att testa! 900ml för ca 90kr

H&M Mockastövel

Kikade in på dessa på hm´s webbshop. Jag har aldrig köpt skor på hm för att dom är så plastiga och jag köper helst bara äkta läder. Men dom här är ju ändå i mocca, så man kanske skulle våga sig på dom!
Jag tycker klacken och själva formen på skon är vardaglig, dom ser sköna ut! ;)
Vad tycker ni andra?




Jag föredrar dom svarta, som vanligt...

Blu ray, montecillo rödvin, god mat

Det är nog vad min kväll kommer att bestå av. Den här dagen blev tyvärr till en riktig skitdag så nu är en sak säker, den kan bara bli bättre iaf! Ibland är det nog så att man inte skulle gått upp ur sängen alls, och idag var en sån dag.
Foto: Jag

Promenad i solen

Ska bege mig ut snart, Sara ringde och undrade om jag skulle med ut och gå. Lät som en bra idé på lördagsförmiddagen. Sen får vi se vad som händer, jag känner för att åka och köpa lite nya gröna växter, och sängbord för den delen!
Ha en bra dag!

Restaurangmys

Den här kvällen hade jag verkligen sett fram emot. Vi var ute och käkade på en bra restaurang för att V´s morfar fyller år på söndag. Det var jättetrevligt förutom att jag var riktigt trött mot slutet och att servicen och maten var SÅDÄR.. :S  Bortsett från det var det mysigt, jag uppskattar trevligt sällskap och ett glas vin! ;)
Jobbade ju sista dagen idag, och det är inte att förglömma att jag lämnade Täby med en eller annan tår i ögat. Jag kommer att sakna alla sköna människor jag jobbat med!
Jag hade även tagit med tårta till jobbet, vilket nog uppskattades.. kollegorna skrev lycka till och skrev under på budgettavlan i personalrummet. Ja, jag kommer sakna det- men nu väntar nya utmaningar!!
Simple as that!

IT-teknikern Angelica

Jag skulle hjälpa Sara att installera hennes nya router idag, och det var inte helt lätt. Trots att alla kablar satt som dom skulle osv så funkade det inte att gå vidare i programmet, jag kunde där med inte ange en WPA-nyckel så att folk inte kan nå nätverket. Jag får oftast panik när saker inte funkar och jag ger mig INTE förrän dom gör det. Det tog väl drygt en timme men sen funkade det, efter att jag satt i och ur kablar, restartat här och där.
Så nu, tack vare mig kan min vän använda SITT trådlösa internet.

Sara, är jag inte en ängel så säg?!


Nu ska jag försöka sova, jag har inventering klockan 9 i morgon, och jag måste säga att det känns otroligt motiverande när det är sista jobbdagen och jag är totalt ointresserad av den lagerhållningen. Men, det är bara att bita i det sura äpplet och inte välja mobiltillbehörs-gruppen. Det tar väl ca en dag att göra det!

God natt..





Foto: Angelica

Haircut and a purple cardigan

Träffade syrran idag, gick runt och kollade lite och åt lunch. Sen såg jag ett drop in-ställe och tänkte att där såg det ju tomt ut. Jag var verkligen i behov av att klippa mig och dom som känner mig vet att det var så länge sen så jag inte vågar säga det ens! Hur som helst, en decimeter blev det iaf och det svider i min själ. Dock var det nödvändigt och mitt hår känns så jäkla bra nu, i och med att jag slutat bleka håret så är det nu mycket, mycket finare och den där klippningen gjorde saken ännu bättre!! Sjukt att det kan kännas lyxigt att klippa sig, även om jag saknar längden ;)
Blev lite mini-shopping med. Mitt första lila plagg, en kofta. Jag har varit lite anti lila men jag är rätt trött på att det enda jag kollar på i butikerna är svart, grått och vitt.
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och sen ska jag till Sara för att hämta upp tårtor till jobbet i morgon, sista dagen och allt!
Jag kräver inte att ni ska se någon skillnad,
men jag gör det ;)
Inga äckliga stripor!! ;)

SL möte tele

Puh, jag är trött!  Har varit iväg på ett givande möte ang tele. Men det är jobbigare än vad man tror att sitta och lyssna på folk hela dagarna, gå ut och äta middag och dricka lite av varje.. upp igen på morgonen och lyssna lite till. ;) Men jag höll mig i skinnet med drickan så det var inga problem med bakfylla som somliga kanske hade.
Idag ska jag fixa lite grejer här hemma och boka upp min otroligt mysiga tvättstuga i några timmar. Jag hatar den, varför ska det alltid kännas som i en skräckfilm i källarlokaler på lite äldre hus. Dom kan tydligen renovera det mesta men en tvättstuga får vara läskig. :P
Nej, nu får jag sätta igång..


Vill ha mer värme..!

RSS 2.0