No connection

Vi blev glada när vi såg en router i vårt rum.. Men den fungerade tyvärr bara i en dag. Sen slutade tvn och internet att fungera. Därför har jag inte kunnat skriva något men nu använder jag mobilen :) Igår åkte vi skidor, jag tog 3 åk i barnbacken och sen tog vi sittliften upp på en topp. Det var en grym utsikt men sista biten var en blå backe.. Den första biten grön. Det var lite väl brant för mig som aldrig åkt skidor men på toppen trivdes jag bra! Benen var helt slut efter att ha spänt benen i typ en timme non stop!! Därmed fick jag ju iaf träning! Nu blir det frulle, återkommer!

Kommentarer
Postat av: Sara

Nä du är för gullig! Inte hade du behövt skicka choklad till mig när du är borta. Vi ses ju snart igen :D ps. lägg gärna en lapp eller liknande med nästa gång så att jag vet att det är ifrån dig ds.

2010-02-02 @ 20:57:25
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: sara

nope, ingen har tydligen lagt den där... och kommer ju då att tänka på en person som kanske kan ha lagt den där? behöver kanske inte nämna några namn...

2010-02-02 @ 22:44:27
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: sara

Okeej, jag tänkte nog på den dåliga då. Vem var den bra personen som du tänkte på?

2010-02-04 @ 15:57:28
URL: http://www,soerils.blogg.se/
Postat av: annelie

AH men menade ju inte så ju.. jag menade mer om man ser ut att inte kunna åka överhuvudtaget... ja va fan du vet. Nog är jag så iaf, men inte när det gäller skidor. Jag menade inte att du var så, bara mina egna reflektioner! :)

2010-02-04 @ 17:58:15
URL: http://frostnatter.wordpress.com/

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0