Tisdag och biljakt

Idag har jag jobbat min andra dag, det går bra! Det har varit en hel del att göra men det är samtidigt så motiverande och kul när man ser att det verkligen sker förbättringar. Jag är helnöjd och vet att jag har valt rätt =)
Skulle åka och lämna bilen ikväll, hos min styvpappa. Blev omkörd av en audi och kort därefter 2 polisbilar i världens fart (dock körde audin liiite snabbare). Efter nån kilometer låg en polisbil i diket, eller ja.. på en åker. Det hade gått fort och ratten hade nog inte riktigt hängt med i avfarten. Bra där! ;)
Nu ska jag försöka sova, känns som att jag är villig att gå och lägga mig tidigare än när jag jobbade i Täby. Kanske för att jag har mer tid hemma på kvällen. =) Dessutom har jag blivit sjuk, snuvig, lock för öronen, hosta och lite feber. Visst det är väldigt mycket snack om svininfluensan, men jag är nog bara förkyld. Än så länge ligger jag inte i 39c feber ;)
God natt!
Foto: Jag

Kommentarer
Postat av: jimmy

Sv: Aha krya på dig :) Jag mår bara bra:)

2009-09-08 @ 23:22:48
URL: http://sjov.blogg.se/
Postat av: jimmy

Sv: LUngt :) hehe.

2009-09-08 @ 23:29:35
URL: http://sjov.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jag ska försöka att inte dö då :) Men om det sker, gör jag det!

2009-09-08 @ 23:41:42
URL: http://buumbi.blogspot.com
Postat av: Syster

Oj då.. otur där. De kanske jagade en riktig dumming!!! Hoppas de fick personen ifråga då så de fick lön för mödan.Kul att du verkar trivas, och framförallt att du får lite mer fritid! Herregud minsta timme på kvällen är ju värt massor. Känner ju det även då Micke kommer hem tidigare hur mkt det gör.Krya på dig! Jag mår osså piss måste jag säga. Har en dag denna månad inplanerad att jobba och ger mig fan på att jag inte kommer vara frisk.Kram på sig så hörs vi!

2009-09-09 @ 17:54:46
URL: http://frostnatter.blogspot.com
Postat av: Syster

O fin blomma! ;) Är det min? Isf finare på din bild än då den står här helt malplacerad.

Men de är riktigt fina!

2009-09-09 @ 17:55:55
URL: http://frostnatter.blogspot.com

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0