sing hallelujah

Idag har det gått bra på jobbet, har sålt bra och känt mig tillfreds. Har precis ätit en köttfärssås som V gjort, troligen den godaste jag ätit (!?). Haha, ibland lyckas han! Jag som inte ens gillar köttfärssås.
Ikväll ska jag duscha och slappa framför tv:n, min rygg knakar och värker. Jag borde verkligen köpa ett par bra arbetsskor och gå till en massör som kan mjuka upp min rygg.
I morgon och på torsdag är det Elbit, en produktutbildning inom El giganten. Det ska bli roligt, alltid kul att få lära sig nya saker, allra helst eftersom jag är ny på data. Vilket för övrigt är otroligt roligt! Tänk er själva, att stå och sälja mobiler och abonnemang.. ja en och annan gps också, under 2 år. Man får nog av telefoner. Därför är det extra kul med foto, data och allt som hör till!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vet, jag tyckte det. men nu har jag använt den några dagar och nu gillar jag den..:P tror det är lite som vi sa förrut.. man måste använda den några gånger innan man vänjer sig och tycker den är bra. ;)

2009-10-06 @ 21:23:08
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: aleeekz

jag har precis vaknat så jag ska snart åka till skolan :)

2009-10-07 @ 06:43:25
URL: http://voffsen.blogg.se/
Postat av: Kim

Ibland lyckas dom ;)

2009-10-07 @ 11:05:12
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: annelie

Gullan!

Var är du... provade att ringa dig idag. Jobbar?Var du ner på stan? Jag var in en sväng med vår kära far och barnen.stor kram och tack för ditt fina inlägg i min blogg. O så gör du så nu! :)Kram igen

2009-10-07 @ 21:12:56
URL: http://frostnatter.bloggproffs.se
Postat av: Anonym

yes det tycker jag. jag jobbar ju i helgen som jag sa men är ledig på måndag istället =) så vi kan väl ta det då?

2009-10-07 @ 21:42:25
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: Soof

Klart man blir. Egoistiska människor är jobbigare att ha å göra med i längden än vad de flesta är. Klart att vi bildar en sån klubb! Så ska vi titta ner på dom egotrippade jävlarna och bara garva. Man tar sig bara till toppen genom att vara sig själv men också lyhörd gentemot andra. :)Jag hoppas och tror att du kickar ass på nya jobbet förresten! Sjukt roligt att du får göra lite nytt (bara lite, eftersom du har ju rulat hela täby en längre tid innan dess ;)!

2009-10-07 @ 22:46:06
URL: http://discipline.blogg.se/

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0