underbara tid!!

Har lämnat bilen på verkstaden och tog en promenad i -10c hem. Det gör mig så glad när det är massor av snö och kallt ute!
Idag ska jag åka iväg en sväng med mamma, jag vill köpa en mössa och kanske någon julklapp. Det är inte ofta som jag är ledig en måndag så det är bäst att ta tillvara på dagen! Men först.. sova en liiiten stund till!

Ingen analfabet

Jag kan dela in texten i stycken. Jag vet att man ska det. Men blogg.se gillar inte safari och jag gillar inte firefox.

Woolrich

Jag har helt bestämt mig nu. Om, OM jag köper ny jacka snart, så kommer jag att köpa en ifrån Woolrich. Dom är tidlösa och riktigt snygga. Har velat ha en sen förra året så det vore nog ett bra köp. Mamma, pappa?
Aha.. just det, jag är vuxen nu och får tydligen köpa mina jackor själv. Trist!
Jag var sååå nära på att beställa en nyss, men ångrade mig. Kanske i morgon ;)
Idag fick jag även hem 2 nya ögonskuggor från Make up store. Jag vet inte men jag tror att jag börjar bli besatt och att det inte är bra för min hälsa! Jag kanske köper 2-5st i månaden och jag skulle gärna ha hela färgskalan plus alla säsongsfärger som kommer. Jag behöver inte alla. Jag har många som är lika varandra, men jag vill. För det är kul! Kan man kalla det en hobby kanske? ;)
Eyedust: Dust och Microshadow: Treasure

Nyårsafton 2010

Kommer att bli hur kul som helst! Det verkar som att det börjar bli mer och mer uppstyrt för varje år faktiskt. Nu bär det av till Åre den 30e dec. Vi blir cirka 20 personer som ska åka dit ihop. Något att se fram emot!
Ja, vad har hänt annars? Blivit erbjuden jobb bla. Men jag tackade faktiskt nej, nu när jag kommit in i mitt nuvarande så bra.
I morgon kanske jag kan bjuda på en dagens make up ;)

RSS 2.0