Ed Hardy, Senaste inköpet!

klänning från Ed Hardy fick bli mitt senaste inköp, i couldn´t resist! =)) 

Har jag sagt att jag älskar Ed Hardy? ;) 



Dålig bild, bra klänning =)

Nu ska jag jobba i värmen! :S

Polish och umgänge

Har varit och fixat till bilen nu, det var lugnt värt mödan. Den blev riktigt fin faktiskt! Jag tycker inte att bilen i sig är fin, så det är ju helt klart ett plus att lacken blänker och att man kan spegla sig i den. Jag hade till och med på bumper shine som putsar upp de svarta detaljerna på bilen. Peeerfekt! =)

Men.. som vanligt har jag ju svårt för att få upp bilder på den förbaskade sidan! Jag fattar inte! Dom är absolut inte 8mb heller, det är 172k som jag ska ladda upp. Och ändå funkar det inte!!!
Jo, nu gjorde funkade det bara för det ;)


I helgen var det varmt, som sjutton. Badade och solade (lite för mycket känner jag). Det var 26 grader i vattnet igår, man klagar inte ;)



Förresten, min mamma har utökat till en massive trädgård, hon odlar nog det mesta utom marijuana och gräs tror jag ;)


Såhär glad blev jag när jag plockade med lite sallad hem idag:

Bad update, good tan!

Har varit borta i Östhammar i helgen, har inte bloggat =) Kommer lite mer updateringar senare, nu ska jag åka ut till pappa och tvätta/polera bilen. Just nu är den rosa.. solblekta röda bilar, det är grejer det!

Såhär bränd är jag ;)

Falu Rödfärg

Ja, jag fick färg idag på beachen.. falu rödfärg heter nyansen. Sen kommer den förhoppningsvis mörkna med tiden och bli något åt det brunare hållet ;)

Den osminkade sanningen :P

In the summertime, when the weather is hot...

Idag har jag varit ledig! =D Jag har spenderat tiden i Östhammar där syrran och hennes familj har sin husvagn. Perfekt väder och sol konstant. Hur bra som helst! Nu har jag hunnit känna lite livsglädje av solens strålar, ätit god mat och jordgubbar och haft det allmänt trevligt! Däremot känner mitt huvud av att jag inte har druckit något vatten.. alls! Jag har glömt bort det helt, jag tror inte att kaffe är det bästa att dricka när det är varmt. Åtminstone inte utan en kombination med vatten. 

Men nu är jag hemma igen, åker tillbaka på lördag och då blir det en natt i stuga =)



Kvällsbekymmer och stress

Jag KAN inte koppla av när jag kommer hem, det tar flera timmar och jag.. som alltid har kunnat sova som en stock har fått svårare att kunna gå och lägga mig i tid. Idag gick jag upp 06.30 och kom hem nu vid 20.30. Jag är ju jättetrött och dagen har varit sjukt stressig, men det är väl därför som jag inte kan slappna av antar jag. Det är nackdelen med mitt jobb, att alltid jobba kvällar. Man får liksom inte någon tid över och det är rätt jobbigt. 

Hur som helst, vad det gäller den här förbannade bloggdesignen så ska jag försöka fixa tillbaka den som jag själv gjort. Så jag slipper dessa groteska som finns som förval på blogg.se! Inte alls kul att ha samma som många andra. Man vill ju göra sidan personlig, så som JAG tycker den är fin! Photoshop ska jag fixa med så blir det lite lättare.
Men jag älskar ju min dator, och så måste jag designa bloggen på en pc. Blä! Får se om jag ska åka till pappa och fixa det någon dag, känns lite "overkill" att använda den gamla stationära pc:n (som dessutom är filmbibliotek och är kopplad direkt till tvn). Redigera HTML-koder och tjafs på 42" format skulle nog få mig lite vimmelkantig ;)

Nu ska jag slappa (försöka) och förhoppningsvis inte somna så sent. Jag ska jobba 2 dagar till innan ledighet och man ska vara på topp! =)


Milow - You don´t know

Snacka om att det smittar av sig. Läste på syrrans blogg att hon gillade den här låten. Så lyssnar man, en gammal låt är det ju- Och fastnar! Jag tycker den är helskön och ligger och lyssnar på den nu innan jag somnar =)
Jag hade dessutom lagt till den på min Spotify "Easy listening"-lista men nu har dom tagit bort alla låtar förutom Ayo Technology. Men youtube funkar ju, i värsta fall!

Usch, i morgon är det möte på jobbet kl 08, inte så farligt tänker ni.. Men jag slutar 20 =/ Jag avskyr 12h-pass och tycker att det är omänskligt, men jag får se fram emot att vara ledig på torsdag åtminstone, alltid något ;)

Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova, undra om jag kommer att fortsätta ha konstiga drömmar. De senaste nätterna har jag drömt allt ifrån att ha varit gisslan hos en galen estländare som skulle skära halsen av mig (Dock klarade jag mig då en polis sköt honom precis när han skulle sticka in kniven) till miserabla och konstiga kärlekshistorier. Ja, fantasin sätter ju inga gränser!

I've noticed these are mysterious days
I look at it like a jigsaw puzzle and gaze




Ang Bloggdesign

Kan ni inte skriva och tala om ifall min sida ser konstig ut? Som sagt såg den schysst ut när jag kollade men i andra webbläsare gick det ej. Ni som använder internet explorer? Ser det bra ut?

Tack =)


Spanien, Grekland, Kroatien

Något av dessa länder funderar jag på. Jag måste nog komma iväg i sommar. Det som är skönt är att man har riktig semester så det går ju att bara dra. Förut när man gick i skolan och så så jobbade jag hela sommaren. Visst, det är inte världens bästa läge nu men..

 I´m going crazy here!!



Bloggdesign

Jag blir inte KLOK! När jag tycker att jag har fått till det skitbra så ser jag i mobilen att det inte alls ser skitbra ut. Men på min mac gör det det, hittade en väldigt bra sida där man kan se hur ens blogg ser ut i olika webbläsare. Jättebra! Men nu kör jag på den här designen tills jag orkar ändra. Inga fler timmar med HTML-kodning nu :)



Midsommarafton på Fogdö

Hade den bästa midsommaraftonen någonsin igår. Den spenderades på Fogdö utanför Grisslehamn med trevliga människor, god mat och massor av skratt. Det brukar oftast inte bli något seriöst på midsommar så det var skönt att det blev det i år. Även om vissa människor kanske kunde skärpt till sig lite.. men så är det alltid!
Vi satt vid ett långbord, jag och Sara satt bredvid varandra. Efter förrätten så ska vi ut och röka en sväng.. och vilken tur! Då hör vi talas om någon snubbe som lagt en spya på bordet.. nä tänker vi. Det kan ju fan inte vara sant.
Men mycket riktigt, när vi kommer tillbaka ligger det en spya på bordet, vid Saras plats.. Vi bytte plats illa kvickt! Jag vet inte men, jag tycker inte att det hör hemma på en seriös midsommarfest med vuxna människor, efter FÖRrätten! Men börjar man supa kl 10 på morgonen utan stopp så.. ja då kanske man får skylla sig själv.

Hur som helst, hade riktigt kul och jag mår faktiskt ganska bra idag, det blev perfekt och lagom av allt igår! ;)

Lite bilder från dagen och kvällen:




Spotify

Bästa programet för musik! Det är ett fåtal artister och låtar som inte finns med men i det stora hela är det grymt. Tänk när det även kommer till iphone. Då är det bara att skaffa en FM-sändare så har man all världens musik i bilen, kommer bli perfekt! (När jag skaffat iphone 3g s då såklart).

Det var något snack om att det skulle vara bra om vi kunde köra spotify i morgon på midsommarfesten. En av killarna hade tydligen glömt sin dator hemma och undrade ifall vi kunde ta med min. Men nja.. jag vet inte.. det känns inte som någon bra kombination med min älskade dator för över 12000 (personalpris) och x antal fulla människor som står med groggen och ska byta låt. Nej, den får stanna hemma i tryggt förvar! =))


Middag hos pappa

Har precis kommit hem från pappa och hans sambo. Var där och hälsade på och firade hennes födelsedag lite smått (i förväg då hon fyller år i morgon).

Hade det hur trevligt som helst och åt god mat.. drack ett glas vin eller två =)

I morgon är det midsommarafton och jag ser fram emot en trevlig kväll, har inhandlat en låda vin, lite cider och en klänning om jag inte skulle hitta något annat här hemma. Däremot så tvivlar jag på att det blir klännings-väder. Tror snarare att man skulle ha satsat på ett Helly Hansen-regnställ och ett par schyssta höga gummistövlar. :P

Men det känns inte riktigt som jag.. hellre blöt och söt, än torr och ful ;) haha..

Jag har tänkt på en sak, folk brukar fullkomligt älska reor! Jag HATAR reor! Det är mestadels bara skit som säljs. Jag menar, det finns ju en anledning till att det säljs på rea... Det har inte sålts förut så de sänker priset för att bli av med skiten! (När det gäller kläder och sånt) Jag brukar faktiskt inte ens kolla på rean, för jag vet att jag inte kommer att hitta något ändå. Kanske är det psykiskt för att jag vet att kläderna är billigare än vad dom brukar vara, men jag tycker bara att det är så mycket SKIT! Okej, det enda som faktiskt är bra är barnkläder, så det kan jag förstå. Annars- Nej! 

Det här är bara ett urval, men jag lovar att om ni går ut och letar i rea-ställen så kan ni absolut hitta antika rariteter där. 


Jag har själv jobbat i klädbutik och jag vet hur det går till. När sakerna inte blir sålda så åker dom ner i en kartong på lagret, man tar upp dom till nästa säsongs-rea och sätter en röd prislapp på så köper folk som tokar! 




FYI, Jag har alltså inte klickat hem något av dessa plagg ;)


Kram!



Shinedown

Det är ett grymt bra band som  jag lyssnar mycket på just nu.. Kanske inte lika mycket hård rock som jag gillar men det är en ersättare för Creed, Nickelback, Volbeat och liknande.. Okej, kanske inte Volbeat. Dom är ju i en klass för mig om man säger så ;) Fan att jag inte gick den kvällen som Sofia sa att dom var på Debaser. Jävla skit! 
Nu kommer dom ju bara till Sweden rock, men jag väntar, troget :)

Nu ska jag hitta present till pappas sambo, köpa en låda vin, kanske något klädesplagg och sen ska jag sola! Hmm.. när ska jag äta något då? Hungrig.. jaja.. Hej svejs!

Förra året på midsommardagen, du och jag Sara ;)

Kvällssol!

Vad skönt det är när solen tittar fram efter att det bara regnat och varit grått. Man får ny energi och känner sig mycket gladare.

Hoppas att det håller i sig så att vi slipper regn på midsommar. Känns som att vi är rätt beroende av vädret på grund av att det är ganska många pers. Men det blir nog bra, i morgon ska jag dessutom (i sista sekund som vanligt) försöka hitta något att ha på mig.  +Att jag ska få lite fusksol på näsan, jag känner mig ful när jag är blek.. och nu får det vara slut på det. The natural way eller ej ;)

Det har varit ganska stressigt på jobbet, haft mycket att göra. Men idag var en bra dag, känner mig nöjd och gick från jobbet med ny energi. Det känns kul och det behövs ibland. Så nu jävlar!

Nu ska jag gå in i duschen och sen blir det myskläder på!


Inget jobb idag..

Trodde det skulle vara lugnt att gå och jobba trots att jag fortfarande är sjuk. Men när jag vaknade i morse så mådde jag sämre igen. Jag har iofs inte varit sjuk i en vecka ens men.. det känns jobbigt att inte kunna jobba.  Hur som helst, idag har jag inte gjort ett dugg. Absolut ingenting. Hoppas bara på att jag kan bli frisk och kanske inte tycka att det är jättejobbigt att jobba i morgon. Nackdelen med att jobba när man är sjuk är ju att jag har så långa dagar. Hade man haft ett 8-timmars pass så hade man kanske kunnat utstå det lite bättre, men 9-20 när man har feber.. Ingen bra idé! 

Nu ska jag få i mig lite mat.. sen kanske en bra film i soffan =)


Romantiskt och fint

Något sånt skulle jag vilja ha, har kollat på ikeas Hemnes-sängstomme rätt länge nu. Vill ha! Usch, jag tycker att det är det fulaste som finns att ha en säng utan stomme, sen spelar det ingen roll vad det är för sorts säng. Fult!



God natt =)

Hemkommen

Kom precis hem från kalaset. Hade en riktigt trevlig kväll med bror och hans familj. Det blir ju tyvärr inte så ofta så det var kul att hinna prata lite =)  Min syster gjorde två jättefina tårtor men eftersom att hon är så seg på att uppdatera sin tårtblogg (sorry sis) så kommer en annan bild, vår tårta. Som var oerhört fin, min syrra, hon KAN hon!! =)



Usch, jag känner mig fortfarande risig. Tänkte att äh, det är inga problem att jobba på måndag. Då är jag ju såklart frisk. Men det känns lite motigt nu att jobba fulldag direkt när jag känner mig sjuk fortfarande. Men det är bara att försöka så gott det går, det finns nog ändå ingen som kan jobba och det känns inget kul att lämna avdelningen tom. 

Nej, i morgon blir det jobb, om så i lugn takt.

Jag har ett litet dilemma. Jag är så himla sugen på att göra om lite här hemma. Prio ett är ju att göra i ordning sovrummet med en fin sängstomme och göra det fint och romantiskt. Det ska inte vara svart och dystert, jag vill ja mjuka färger, pasteller och vitt. Sen är det ju även vardagsrummet, hur tråkiga tapeter är det inte!? Väntrum kallar jag det.. (Bild kommer)

Ja allt ifrån tapeter till att bygga en inbyggnadsgarderob med skjutdörrar i hallen, byta ut den fula mosaiken i köket till ett fint kakel i stället.. det vill jag göra! Kanske kan köra någon form av mini makeover någon gång.. men just nu ser det ju inte så ljust ut tyvärr. 

Nej,  nu ska jag hoppa in i duschen.. 



Kalasdag!

Nu bär det av till brorsan på kalas. Men som vanligt ska jag stanna på vägen för att hitta en present till hans dotter. Fast denna gång så är det inte för att jag tänkt att: Nej, det där hinner jag göra senare. Utan för att jag legat hemma sjuk, FAKTISKT!  ;)

Nej, nu ska jag kila.. =)


Flashback..

Kom att tänka på en låt som faktiskt får mig att känna mig som 15 igen när jag hör den. Nej, det är inte världens bästa låt.. den ligger inte med på Angelicas lifetime of music-lista. Men just då, just i det stadiet, jag tror nog att det på många sätt var den bästa hittills i mitt liv. Kärlek och svallande känslor, så vill jag känna igen.. den här låten får mig lite att tänka på det ;)


http://www.youtube.com/watch?v=ykSiBTnDXNk

Inte tillfrisknad än..

Känner mig fortfarande risig, är hes, hostar och mår allmänt dåligt. Idag satt jag och kikade på resor inför sommaren, jag är så himla sugen på att åka någonstans, typ Grekland eller Kroatien som inte ligger så långt bort.

Men det är svårt det där, i alla fall just nu. Det blir nog ingen resa i sommar, och jag hoppas verkligen att livet och tillvaron ordnar upp sig snart. För om man bortser från de saker som inte är så bra just nu, som bara är det som bidrar till ett normalt och bra liv, ekonomiskt sett; så är allting faktiskt bra! Snart.. snart kanske de dåliga vänder mot det bra!


Något som fått mig att skratta ordentligt-
Min systerson berättade om något nytt spel som han trodde att jag skulle tycka var roligt, och det var tydligen HUR coolt som helst! "Man är en gubbe och han kan typ förvandla sig till vad som helst!" "Han kan typ förvandla sina armar till vad han vill" 
-Jaså, kan han typ förvandla sina armar till snoppar? Säger jag (Jag vet att jag är barnslig, och det är sis med) ;)
Rasmus börjar skratta och tycker nog mest att jag är knäpp. 

Så börjar jag och syrran dra upp massa jobbiga situationer som skulle kunna uppstå om man skulle ha snoppar som armar. Här är några av dem:

1. Det skulle kunna bli jobbigt om man ska peta bort något mellan tänderna.
2. Klämma pormaskar och finnar
3. Säga -Du har något där.. och peta i ansiktet på någon
4. Pilla i näsan
5. Smaka av grytan man tillagar

Haha, ja det var väl ungefär något sånt, väldigt larvigt, väldigt internt. Men sinnessjukt roligt just då! ;)

Nu ska jag surfa runt lite och fortsätta sitta och snörvla. Måtte jag vara frisk på söndag då det är 3-års kalas för brorsans dotter!


Ciao!




Jobbig natt..

Jag har knappt kunnat sova någonting alls. Har haft svårt att andas och så j*vla ont i halsen! Usch! Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk, förutom en sak som jag ska göra: Åka till apoteket och se om det finns någon bra förkylningsmedicin. Det lär det ju säkerligen inte göra, sånt där brukar inte funka! :P Men det kan vara värt ett försök åtminstone! =)


Ni måste bara läsa den här annonsen!

Den här hittade jag på en annan blogg och den är fantastiskt rolig.
Passa på att köpa innan det är för sent! ;)



God natt

Skattepengar på kontot!

Fan vad trevligt! Nu blev jag ju nästan rik faktiskt.. synd bara att jag inte kan göra något för pengarna förrän V har löst det med jobb. Man vet ej när man kommer behöva dom. Hade det inte varit så som läget är nu så hade jag bokat Thailand 2 veckor, betalt och klart.. bara se fram emot det sen i vinter! Vi får se.. man får väl spara så gott det går!

Nu har jag proppat i mig ipren, astmamedecin, och någon starkare receptbelagd hostmedecin. Hoppas det börjar verka snart. Jag tycker verkligen synd om mig själv idag :P Jag mår skit!!


Big News!! Iphone 3G s (speed)

Attans vad skönt det är att slippa fundera på vad nya iphone kommer att innebära. Enligt artiklar kommer den att komma till Sverige i mitten av juli, perfekt! Jag ska ha en!

Hoppas bara att Telia tar in den direkt då, eftersom jag kommer att skaffa ett personalabonnemang så måste jag skaffa den direkt via dom. Eller Telenor.

Men den verkar faktiskt vara ganska schyst, ingen förändring i designen.. vilket jag hoppades på! Däremot är dessa några av de upphottade och nya funktionerna:

+3.0 mp kamera med videoinspelning och redigering
+Kompass (Men vem fan behöver det)
+Snabbare menyer och programstarter
+32 gb minne

Jag kan dock hålla med den drösen av människor som tycker att det är dåligt att det här är det "enda" som är nytt i den nya iphone, och att den ser likadan ut som den andra.
Å andra sidan så kan man ju se på det som så att om den första iphone blev en succé så varför göra den mindre/blå/rosa/lila etc. Folk gillar ju redan telefonen som den är och visst hade man kunnat vilja ha en lite bättre kamera eller så, men jag kan nog garantera att den där kameran är bättre än vilken sony ericsson 5.0 mpix som helst!
Skulle dom gå in och ändra en massa saker eller ge ut telefonen i massor av färger (som ipod nano) så blir det ju en mer begränsad marknad med vilka man kan sälja den rosa telefonen till, tex. Dom är smarta!

Ja.. jag vill iaf ha!!





Dunderförkyld!

Igår på jobbet hade jag väldigt ont i lungorna och tänkte att det kanske är pollen igen, jag brukar få astma då. Men nej, då vaknar man givetvis på natten och känner att nu är det kört. Mår verkligen skit idag och fick åka hem från jobbet vid 13, tur var väl det för jag däckade i soffan när jag kom hem och har inte gjort ett dugg sen dess. Nedrans sjukdomar!


Oh, i´m so fresh..


Däremot är en grej bra i det hela, som jag faktiskt inte haft tid med. Nu när jag ändå inte kan göra något utan måste ligga hemma och hosta så kan jag göra det här:


Jag längtar..

Efter att flytta till hus, det vore så otroligt skönt! Jag vill bo relativt "centralt". Skulle inte orka med att bo långt ifrån affärer och absolut inte längre ifrån arbetet än vad jag gör idag. Men ett hus, inte för stort.. åh vad skönt det skulle vara att kunna vara lite i fred och kunna grilla om man vill, kunna vara ute i trädgården. Haha, jag längtar faktiskt efter ett Svensson-liv med en volvo kombi och villa.

Är jag gammal? Nej.. trodde väl det, men framtiden är ju det man ska planera för, och njuta idag. Jag slår ihop det där med att njuta idag, för att jag planerar framtiden. Eller åtminstone tänker på den. =)


Ja, jag fortsätter drömma några år, om något sånt här:




myskväll..

Nu är dags för Wallander "Hämnden" och en påse lördagsgodis. Skönt! Sitter hemma hos S och bara tar det lugnt..

      

Höstrusk och sims..

Ja, det är vad min kväll har bestått av. Har spelat the sims lite grann nu.. det är väl kanske inte så kul som jag trodde. Mycket gammalt kvar, inredning och sånt.

Nu jobbar jag sex dagar i rad, och gissa hur många timmar sammanhängande utan ledigt? 60h!!! Får man jobba så mycket utan en dag ledigt? Inte det att jag inte vill jobba, men jag vill gärna hinna ha ett liv också. Bara att bita ihop.

Nu ska jag sova, natt!



Wihoo!!

The sims är mitt, passa på att gå till Elgiganten och köpa! Endast 369kr ;) haha...

Nu ska jag installera, sen åka och sola lite =)

The sims 3, i morgon!

Jag är absolut ingen dataspels-nörd. Faktum är att jag inte spelat många alls, men just The sims, JUST det spelet är väldigt roligt enligt mig. Visst, det är roligt ett litet tag.. att bygga och göra fint, sen blir det lätt väldigt enformigt och man tröttnar. 

Jag kan dock inte slita mig från att vilja ha det nya som kommer i morgon, åh vad roligt det kommer vara! (Ett par dagar) Sen får man ju fixa lite expansion packs så blir det roligt ett tag till. 

MEN, nu undrar jag.. på applestore´s hemsida så finns det en mac-version, på discshop.se finns det både för Mac och PC. 
På elgiganten.se och på cdon så står det systemkrav: PC/MAC

Jag fattar inte om det är en kombinerad eller om det är separata utgåvor.. får väl hålla mig tills jag kommer till jobbet i morgon, om någon kan svara på det då :( Har ingen lust att beställa från applestore för det är alltid dyrast där!
Jag vill ju ha The sims 3 till min Mac..



provar nya mobilen


Lugn dag

Idag ska jag försöka att inte göra så mycket avancerade saker, tänkte mest ta det lugnt och njuta av att vara ledig den här dagen =))

Dock är det ett par saker jag måste fixa:

   Köpa nya jobbarbyxor, mina är HELT utslitna!

        Handla mat, här hemma finns det inte mycket att komponera måltider av minsann! 

   Laga en god pastasallad till middag!

  Sen tänkte jag avsluta kvällen hos Sara, blev bjuden dit ikväll!


baksida


Joho, här är baksidan som hör till tidigare inlägg. iLike!

Veckans vill ha; Snyggt

För det första älskar jag Ed Hardys kläder, kolla in den här munkjackan!  =))


Och som vanligt har jag problem med att ladda upp bilder så jag får ej med den snygga baksidan :(



Dessutom, jag vill ha det sötaste armbandet från Juicy couture, kanske ska införskaffa mig ett =D


Natti, i morgon- Sovmorgon =))



Ah, sliten!

Oj vilka slitsamma dagar det har varit, men som jag skrev igår; väldigt intressanta! I morgon är jag ledig, vet inte riktigt vad man kan hitta på. Ingenting kanske! Sen hoppar jag på mitt mardröms-schema som jag har varannan vecka, 6 dagar i rad på el giganten är inte kul! Blä! 
Jag är iofs nyutbildad och fräsch från kursen så det ska väl gå bra ;)


Jag tror jag har lekt färdigt med min telefon nu.. känns lite tråkigt att inte ha Sony er. även om jag verkligen tycker att dom är skit och bara går sönder, iaf om man ser baksidan av försäljningen. Nokia är bättre och faktiskt roligare.. men men, telefonen är lite för maskulin för mig. ;)

I väntan på iphone, i väntan på iphone....




Krävande men intressant dag..

Har spenderat dagen i Barkarby, går en två dagar lång specialistutbildning för tele. Hur intressant som helst, men tyvärr har det varit väldigt varmt hela dagen och huvudvärken har precis lagt sig. Hoppas det inte är lika varmt i morgon, man kan liksom inte koncentrera sig riktigt.

Det hände dessutom en väldigt rolig sak, jag vann en Nokia 5800 hos Tele2. Det kanske inte är någon telefon som jag skulle ha valt själv men eftersom jag nu fick den så känns det riktigt kul! I väntan på iphone så, ja varför inte ;)

Nu ska jag däcka i soffan.. helt slut!



RSS 2.0