ABROAD

På torsdag så smäller det!! Fick ordnat en dag extra så nu blir det mot varmare breddgrader. Dock ej Rom :/
Men- PALMA! Sol och bad!

Idrottat med jobbet

Idag har varit en varm dag! AC:n på jobbet är paj.. olidligt att arbeta med andra ord! Var även rätt osäker på om jag skulle följa med kollegorna till den sporthall som jobbet hyrt. Efter en viss övertalning från min chef så följde jag med, och jag ångrar mig inte! Kul att göra något annat än att jobba tillsammans, plus att det blev bra träning.Hinderbana med lite styrka och sen intensiv basket ;)
Jag var inte stjärnan i vårt lag, behöver jag säga det?!
GI-veckan har börjat ganska bra. Jag har iaf inte ätit något som jag inte ska ännu. Och jag ska försöka hålla på det så gott som det går faktiskt. Äggröra till frukost är faktiskt väldigt trevligt, gott och nyttigt. Samt att man håller sig mätt ett tag med. Det jobbiga är ju mellanmålen, jobbar man tex själv en dag kan man inte gärna stå och käka avocado inför kunderna.. Men man får ta sig tid!
Nu ska jag sova, i morgon jobbar jag nämligen 12h men har en ledig torsdag att se fram emot.
Dessutom.. Vem fick en basketboll i huvudet?! Jo Angelica såklart!! Jag har fan huvudvärk nu men det får det väl vara värt.. =D


Dagens 6,5km

Idag blev det en lång runda. Eller, den hade klart kunnat vara längre men det kändes jäkligt skönt att gå iaf 6,5 km! Vädret kan ju inte bli bättre! Har en ny utmaning den här veckan, ska nog börja med GI för att boosta kroppen lite extra nu när jag faktiskt varit lite lat med träningen. Visst bidrar det att jag har jobbat mycket den senaste tiden.. men ändå. No excuses! =)
GI innebär ju ingen pasta, ingen potatis, inget bröd.. det är mycket som försvinner men förhoppningsvis så kanske det ger mig något! Sen är det klart att man någon gång kommer att äta både pasta och bröd. Men till vardags tycker jag nog att det ska gå bra!
Nu, kyckling. Med potatis ;)

Dagens make-up Tropical


Resultat: Dåligt

Herregud, jag önskar på ett sätt att jag hade stannat inne. Ögonen kliar extremt och näsan känns som jag vet inte vad. Lägg på lite huvudvärk och trötthet på det så har man mig idag. Jag tror jag ska göra något som nästan aldrig händer.. kolla på en film mitt på dagen. Och bara vara!

Take a walk

Igår var jag så trött på kvällen, efter 2 glas vin så var det natti natti. Nu kan jag förstå varför då en extrem pollenallergi har brytit ut. Den har lurat ett tag men nu är det verkligen hemskt! Har tagit en tablett och borde egentligen hålla mig hemma idag. Men jag ska ut på en promenad nu, vi får se hur det går ;)

Veckans vill ha; MAC pigment

Jag har försökt att hitta någon svensk sida jag kan köpa samples av dom här. Men jag har inte gjort några framsteg direkt, om någon har tips så snälla säg till =)

Favoriter (?)















Clinique foaming cleanser

Jag har hittat den rätta! ;) Fick den här som prov (dock halv fullsize) på Kicks för ett halvår sen eller så. Har sedan använt den ofta men efter den tog slut så använde jag deras andra på pumpflaska. Den som ingår i 3-stegs rengöringen. MEN den här är krämig, dryg, löddrar bra och gör att man känner sig väldigt ren!



I would totally recommend this!

Söndagsmys

Jag har haft en jättebra helg, i fredags lagade jag och Amanda mat och drack vin. Igår var jag till Åland med pappa+sambo, hennes son och V. Vi hade jättetrevligt, åt god mat och umgicks!
Nu har vi precis ätit en perfekt söndags-"frukost". Färskt bröd, grönsaker, juice, ost, avocado etc. etc ;)

Dagens make-up

 

 

 

 

 

 

 

Kort, ljusare och lockigt :P


Pink


Även jag går mot ljusare tider


Pink


Dagens make-up lila-rosa

Experimenterade med lite ljusare och tjejigare färger, något jag inte brukar göra ;)












Make up


5 km asfalt

Och lite blandad terräng. Jobbade civilt idag, med lite andra saker som måste göras. Lite pappersarbete. Slutade kl 17 och när jag kom hem tog jag mig ut igen för en löprunda. Det börjar faktiskt att gå bra att springa nu, jag tycker däremot fortfarande att det är ganska trist. Men det är fantastiskt med vårkvällar då solen lyser! Eftersom jag oftast tar samma runda så ser man verkligen vecka för vecka hur gräset bli grönare och fler vårtecken kommer fram.
Nu ska det bli grillad kyckling och pestosallad.  =)

Fönsterputsaren inbokad

Jag är helt värdelös på att putsa fönster, okej.. jag tycker inte att det är kul heller men jag ÄR helt värdelös. Så idag antog jag mig den smärre ansträngningen att ringa till mamma och be lite snällt =) Så var det klart, hon kommer och grejar det nästa vecka. Det var ju inte jobbigt alls anser jag såhär i efterhand, det har ju aldrig varit så lätt att putsa fönstren förut. Undra om hon är avdragsgill.

Här har det jobbats idag, sen var jag ut på rundan, handlat och så har vi sorterat lite i vårt helt fantastiskt korkade skafferi. En eloge till den obegåvade människa som ritat vårt kök! :D
Nä, nu ska jag se vilka pass man kan tänkas boka in på Friskis denna vecka. Spinning iaf!

Depp

Idag vaknade jag lite halvt bakis.. sådär jobbigt när man inte mår riktigt dåligt utan allt bara är obekvämt, för varmt, för kallt och bara helt åt skogen. Hur som helst, det räckte inte med att vara seg, kroppen tyckte tydligen att jag skulle ha enormt ont i magen med. Under kvällen har vi kollat på Sherlock Holmes och jag har legat i fosterställning i soffan.

Och det värsta- I morgon ska jag jobba, och det vill jag verkligen inte. Det är bara 12-16 men jag känner att jag börjar bli risig. Dock, om jag mår helt okej i morgon så blir det en promenad/löprunda efter jobbet.
Vissa stunder känns allt så mörkt och trist..

Valborg

Gårdagen bjöd på lite shopping i Täby centrum, jag och V åkte dit en sväng.. hittade tyvärr inte mycket! Efter det åkte vi ut till Fogdö och grillade med lite vänner. Vi var 2 tjejer och en massa killar, men vi hade det trevligt! Alltid lika roligt att dricka vin och prata med Amanda, det är nog tur att vi har varandra dom kvällarna så man inte behöver sitta och lyssna på fotbollssnack hela kvällarna ;)

Jag sitter och funderar på sommaren, jag vill göra något. Men jag vet inte vad man kan göra med tanke på att vi inte vet hur det löser sig ekonomiskt. Åland kan man ju alltid ta ett par dagar och hyra en stuga, det har vi pratat om lite smått..sen finns ju alltid sista minuten och weekends med!

Jag ska strax börja snygga till lite här hemma, V jobbar till 14 sen ska vi nog till syrran och fika. Länge sen jag träffade dom!

 

 

 

 

Det är skitsvårt att få färgerna så som det ser ut i verkligheten fast på bild.

 


RSS 2.0