God morgon!

Jag ligger i soffan och lyssnar på musik, just nu Aerosmith´s "cryin". Vet inte riktigt vad den här dagen kommer att bjuda på. V ska på fotbollsavslutning så jag hämtar honom ikväll/natt.
Nu ska jag kolla runt bland opi´s nya kollektioner och beställa hem nagellack och lotion från USA. Lite billigare än i Sverige, sisådär halva priset.
I´ll be back!
Längtar tillbaka otroligt mycket nu, men snart är vi nog där! =)

Kommentarer
Postat av: Kim

Sebbe ska också dit, men jag vägrar hämta honom om det blir sent! Är trött om kvällarna och orkar inte med en äckligt full sambo, haha.



Planer på att åka utomlands?

2009-10-10 @ 10:59:18
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: lisa

åh , vilken härlig bild ! ;)

2009-10-10 @ 11:56:47
URL: http://ssouldier.blogg.se/
Postat av: Kim

Haha! ;) Jag är alltid så himla trött om kvällarna nu för tiden, man är slut efter dagen när man e gravid. Tur att man har nått att skylla på! ;) Men det är typ sista chansen för Sebbe att dricka, han tänkte vara nykter från 1 november ifall det skulle hända nått med bebis i magen.



Härligt! Jag är så sugen på att resa igen :p

2009-10-10 @ 12:17:12
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Ja precis, det blir skönt. :p Iofs så dricker han typ aldrig nu heller. Men nu jobbar han ju dagtid på nya jobbet och är ledig alla helger i ½ år. :) Känns skönt att ha honom hemma på nätterna!



Ska försöka ta en under dagen ;)

2009-10-10 @ 12:37:53
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag har ett grymt tips om det är så att du beställer nagellack och lotion från amerikanska sidor som inte skickar till Sverige ! :)



Jag använder alltid gratisservicen från viadress.com när jag handlar från USA eftersom att de ger dig en gratis virtuell adress i USA, så du kan handla från alla USAs försäljare och även USAs eBay, sedan kan Viadress vidarebefodra dina paket hem till dig.



Man kan registrera sig gratis på http://viadress.com , man får ett email med sin amerikanska adress direkt. Du kan även låta viadress köpa dina produkter åt dig utan någon provisionsavgift om försäljaren inte tar internationella kreditkort. Det är verkligen användbart! Spana in det: http://www.viadress.com

2010-03-17 @ 17:48:26

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0