1a advent- mysmånad inledd!

Jag är väldigt glad och tillfreds idag. Hade en trevlig kväll med jobbet igår, vi hade en bra konferens och sen åt vi en okej middag :P Umgänget var det iaf inget fel på och det är huvudsaken =) Efter konferens och middag skulle vi bege oss upp till Mobergs, Norrtäljes enda nattklubb som för övrigt suger, men vad gör man inte.. Stod i en kö som inte rörde sig på 40 min. Kollegorna droppade av och cheferna tyckte att det här är ju helt jävla sjukt. Så sällskapet drog sig vidare, jag stannade däremot kvar för att försöka komma in och umgås med V och hans vänner. Som tur var så var ju Amanda där, grabbkväll har vi redan konstaterat att man faktiskt klarar sig utan =)

Vaknade 12.50 idag (iofs andra gången) och blev jäkligt chockad. Vi gick somnade väl dock vid 04.30 men ändå! Som vanligt fick jag panik över att halva dagen hade gått och flög upp ur sängen och började städa vår klädmisär som blev igår kväll när ingen av oss kunde bestämma outfit :P Snabbt positionerade jag V nere i källaren för att hämta julmyset, sen pynt, pizza och storhandling!

I morgon ska jag börja jobba kl 08.00- Utbildning i abonnemang med min personal inför julen. Hmm, undra om jag är bra på att lära ut? Dom kanske inte fattar ett jäkla skit av det jag säger, men bara att hålla tummarna på att det kommer att bli en bra försäljning i jul sen! =)

Nu-Dufvenkrooks Xmas Delight med Kakao! JÄTTEgod glögg! Jag har verkligen börjat gilla glögg, eller iaf tanken på att jag vill gilla glögg. Tycker det doftar härligt och nu, NU är det jul! =)
















Kommentarer
Postat av: Kim

Söt glögg kanna! Vart har du köpt den?

2009-11-29 @ 22:00:45
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Sara

Mys! :)

Har du sett klipper på min blogg? :/

2009-11-29 @ 22:08:37
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: Sara

Mys! :)

Har du sett klippet på min blogg? :/

2009-11-29 @ 22:08:44
URL: http://soerils.blogg.se/
Postat av: Kim

Håller glöggen sig varm eller ska man värma den på spisen först innan man häller i den i kannan?

2009-11-30 @ 09:59:00
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Okej :)

2009-12-01 @ 00:31:08
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0