Kanonhelg!!

Åh vilken bra helg det har varit, och den är inte RIKTIGT slut än =) I fredags blev det bak med syrrans lilla tjej, vi gjorde biskvier, chokladkola, tryfflar, marsipankulor med choklad och lussebullar!! Jätteroligt var det, det var så länge sen jag bakade sådär.. en massa saker, och V var med hela tiden med =)
Efter väntade middag hos syrran, grillad fläskfilé som var väldans gott. Härligt med grillat i december! (Bra 40-års present till mannen alltså!)
Igår kom äldste systersonen över en sväng och vi gick på julklappsjakt, mötte upp pappa och tog en fika på ett värdelöst café på stan. Ett NYöppnat värdelöst café, löjligt okunnig och konstig personal.. lycka till att hänga kvar säger jag!
Men SEN var det dags för besök hemma hos oss, V´s kompis med flickvän (som vi aldrig träffat förrän igår) kom över på middag och oj vad vi ansträngde oss :P Tidsplaneringen var väl det enda som inte riktigt fungerade.. 18.00 sa vi, och vi åt 19.30. Men vad sjutton gör väl det! 
Det bjöds iaf på helstekt fläskfilé fylld med mozzarella och hela soltorkade tomater, hasselbackspotatis, färsk sparris, bearnaisesås och rödvinssås (Som jag gjort själv för första gången). Rödvinssåsen blev jäkligt bra och det var inte så krångligt som jag trodde, inte krångligt alls faktiskt.. så nu blir det nog ingen mera köpe-sås hos oss om det inte är en väldans tidsbrist!

Kvällen bjöd på lite guitar hero och en massa singstar.. tror vi plöjde igenom alla 14 singstar till ps2 och de 4 jag har för ps3. Bäst av allt var helt klart när vi körde 2/2-lag pass the mic! Aldrig gjort det förut, men det kan bero på att det inte är ofta som 4 personer vill spela.. folk kan lätt vara lite tråkiga av sig! Men igår blev det sång till klockan 03.00 hos oss :P


Snart får vi fikabesök! Mysigt =)























Kommentarer
Postat av: Åsa

Min hy har förbättrats! Det enda sminket jag inte fått MER finnar av. Enda nackdelen är ju priset. Har hört mkt bra om everydayminerals också som är mkt billigare men har aldrig testat själv, blir lite lat när jag hittat den perfekta färgen liksom.

2009-12-13 @ 22:13:55
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: charoline

ser ut som en toppen helg!

2009-12-14 @ 10:22:15
URL: http://charolicious.blogg.se/
Postat av: h

tack för tipset, ska prova det =)



Vilken mysig helg det verkar hja varit, med allt som är bäst, vänner, baka, och singstar såklart.

2009-12-17 @ 08:01:15
URL: http://halshammar.se
Postat av: Anonym

Åh det lät gott... maten alltså! Det andra vet jag ju att det var gott! :)

Lät som en trevlig kväll!



Tack för hitforslandet ikväll, hoppas ni inte kände er tvugna att skjutsa henne.. jag hade kunnat hämta men fattade det som att det var ok.



Snart är det jul! Nu ska jag slå in lite klappar... och kanske koka lite mer kola...



Kram på sig

2009-12-17 @ 21:53:23
URL: http://frostnatter.wordpress.com
Postat av: Matilda - 90a & Snart 2barns mamma!

jasså, vad häftigt!! har inte vågat köpa en sån då jag läst så många som gått sönder ;S

2009-12-17 @ 22:43:47
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Kim

Åh vad gott med massa julgodis. :)

2009-12-20 @ 23:37:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Oliver

heej :D fin blogg! Hur mår du? :D <3

2009-12-28 @ 00:21:09
URL: http://ooliver.blogg.se/

Please leave me a word:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0